Irántól lefoglalt fegyvereket ad át az USA Ukrajnának

2023. október 04. 18:57

Az amerikai haditengerészet tavaly több ezer támadófegyvert és több mint egymillió lőszert foglalt le Jemenbe tartó iráni hajókról.

2023. október 04. 18:57

Az Egyesült Államok több ezer lefoglalt iráni fegyvert és lőszert fog átadni Ukrajnának, ami enyhíthet az ukrán hadsereg kritikus hiányosságain – közölték amerikai tisztviselők a CNN szerint. A portálon azt írják: az amerikai központi parancsnokság 

már több mint egymillió darab lefoglalt iráni lőszert adott át az ukrán fegyveres erőknek.

Az igazságügyi minisztérium júliusban bejelentette, hogy az amerikai haditengerészet által Iránban lefoglalt „több mint 9000 puska, 284 géppuska, körülbelül 194 rakétavető, több mint 70 páncéltörő rakéta és több mint 700 000 lőszer” átadását kéri, amelyeket az ukrán frontra szánnak. A CNN szerint az elmúlt év során az amerikai haditengerészet több ezer támadófegyvert és több mint egymillió lőszert foglalt le Jemenbe tartó iráni hajókról. 

Nyitókép: Illusztráció / GENYA SAVILOV / AFP

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 21. 14:34
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
elfújta az ellenszél
2024. január 19. 18:20
Régi hagyomány, a brit birodalom nagy késéssel a kalózkodás révén kezdett kiépülni akkor, amikor a portugálok, spanyolok miegyéb már megszerezték a sajátjukat. Aztán amikor sikeresen összeraboltak mindent, ők lettek a nemzetközi rend védelmezői
2024. január 19. 17:35 Szerkesztve
A fekete kalóz akcióban. ilyen lehetett egykoron a vitorláshajók fénykorában is az őfelsége kalóza. Ez kicsit olyasmi akció, ha már a nemzetközi vizek őrzőjének nevezte ki magát az USA, mintha e rendőrség lefoglalna néhány kamion csempászárút, majd azt eladá harmadik országnak. Mert ott hiányt szenvednek belőle. Külföldi vagyonokat foglalnak le, vesznek el, bankokből foglalnak le állami és magánvagyonokat, vajon hova fog fajulni mindez? Lassam minden magasztos eszme, amit az ember a demokrácia felkent bajnokáról hallott egész életében mindegyike porba hull, és keserves kínok közt kimúlik,
Szuper
2023. október 05. 11:32
Jó pénzért vissza adják nekik az ukránok. Az üzlet az üzlet! Pörög a biznisz! Lopunk, lopunk, tarhálunk, fenyegetőzünk, zsarolunk, játszuk az eszünket, nyomjuk ezerrel a korrupciót! Mit várunk ezektől a taknyoktól? :-))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!