Hihetetlen: már ennyi ENSZ-munkatárs halt meg Gázában október 7-e óta

2023. október 22. 22:14

„Teljesen összetörtünk. Egymással és a családokkal együtt gyászolunk” – írja a szervezet egy bejegyzésében.

2023. október 22. 22:14

„Sokkot kaptunk és gyászolunk!” – olvasható az ENSZ palesztin menekültekkel foglalkozó ügynökségének (UNRWA) X-oldalán közzétett bejegyzésében, amelyben leírják, hogy már megerősített információk szerint is 29 kollégájukat ölték meg Gázában az október 7-i Hamász támadás óta. 

Teljesen összetörtünk. Egymással és a családokkal együtt gyászolunk”

– zárják bejegyzésüket. Közben a Gázai egészségügyi tárca szerint már 4651 halottja van az izraeli légicsapásoknak, az áldozatok 40 százaléka gyermek. Izrael felszólította a gázai civileket, menjenek délre, különben egy „terrorszervezet bűntársának” tekinthetik őket.

Mutatjuk az említett bejegyzést: 

Nyitókép: X

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 23. 21:34
A zsidó terror jó terror. A zsidónak mindent is szabad. Aki ezt kétsegbe vonja az nácifasisztarasszistaantiszemitahamaszosterrorista.
EX_Terminator
2023. október 23. 12:46
Nem egészséges dolog dramatizálni azt a képzetet kelti az emberekben, hogy óriási a baj. Nem lekezelni fogják, hanem vagy megemelkedik az inker küszöbük, vagy elbátortalanodnak. Egyik sem jó.
grrrgo
2023. október 23. 10:58
A francért vannak az északi területen. Mindenki húzzon ki onnan. Ezen kívül követelem hogy Dubaj, Katar küldjön jelentős segélyeket testvéreiknek. Akik ott élnek, nem a mi testvéreink, hanem az övéké. Nem hiszem, hogy minden humanitárius katasztrófát az EU-nap és az USA-nak kellene megoldani.
baronet
2023. október 23. 09:39
Hihetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!