Migránsok napi szinten mészárolnak le ártatlanokat Nyugat-Európában

2023. október 21. 15:59

Mindeközben Brüsszel át akarja erőltetni a Migrációs Paktumot még a 2024-es választás előtt.

2023. október 21. 15:59
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„Migránsok napi szinten mészárolnak le ártatlanokat Nyugat-Európában. Brüsszel azonban nem tágít: mindenképpen át akarják erőltetni a Migrációs Paktumot még a ’24-es választás előtt. Vagyis, egész Európában állandósítanák a bevándorlást, annak minden veszélyével együtt. Nem engedhetjük, hogy egy ilyen rövidlátó döntés, magyar emberek életét fenyegesse!”.

A képviselő által megosztott videót itt tekintheti meg:

***

 

Nyitókép: Yassine Gaidi /AFP
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2023. október 23. 22:02
Az évszázadok óta velünk élő egyik kisebbségünket sem tudtuk integrálni ilyen hosszú idő alatt sem. Miből gondolja bárki, hogy a más vallású és kultúrájú embertömeget majd sikerülni fog.
llnnhegyi
2023. október 22. 20:15
Csád Afrika! Miért akarunk 200 katonát küldeni oda! Kit védenünk? Beavatkozó csapat lenne? Határon túl katonát küldeni!!! Őrült ötlet! STOP! STOP! STOP! Szalay Bobri Kristóf honvédelmi minisztert kirúgni rokonait is!
anyamtyukja
2023. október 22. 16:28
Itt senkit se meszarolnak le a kornyezetemben. Hol lattatok ti a napi szintu meszarlast?
kerek-a-perec
2023. október 22. 09:16
A ruszkik napi szinten mészárolnak le ártatlanokat Ukrajnába! Közben a csúti parolázik a terrorista szardarab putyinnal !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!