Halálra rémült a német anyuka, akinek 13 migráns kopogtatott az ajtaján vasárnap este

2023. október 24. 16:49

A nő párja munkában volt, ő pedig éppen a kisfiát altatta, amikor megszólalt a csengő.

2023. október 24. 16:49

Nem lehetett kellemes estéje annak a német anyukának, akinek vasárnap 13 migráns férfi kopogtatott be az ajtaján az alsó-százországi Winsenben. A nő párja munkában volt, ő pedig éppen a kisfiát altatta, amikor megszólalt a csengő.

Az anyuka ajtót nyitott, mire a németül nem beszélő férfiak valahogy elmagyarázták neki, hogy ott akarnak aludni – olvasható Winsener Anzeiger lap beszámolójában, amit a Híradó szemlézett.

A fiatal anyuka, Natalie nagyon megijedt, és nemcsak magát, hanem a kisgyermekét is meg kellett nyugtatnia, mielőtt értesítette a rendőrséget. A német lap szerint a menekültügyi hivatal egyik munkatársa hibázhatott, amikor olyan térképet adott a migránsok kezébe, amely a Hamburgtól 33 kilométerre délkeletre fekvő tangendorfi migránsszálló helyett a három településsel északabbra fekvő Winsenbe vezette őket.

Az utcanév és a házszám tehát stimmelt, de a település nem.

Végül a hamburgi rendőrség, a migránsszálló üzemeltetője és helyi önkéntesek összefogásával sikerült Garstedtbe szállítani az eltévedt 13 migránst.

Nyitókép: X

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. október 25. 00:49
Párezer kilométerrel arrébb kellett volna szállítani az eltévedt sáskákat!
need-info
2023. október 24. 22:27
Nem a menekültügyi munkatárs hibázott, hanem ezek nem tudnak térképet olvasni, mert még olyat nem láttak... Örüljön, hogy nem késelték, erőszakolták meg, fejezték le...
bbalu56
2023. október 24. 21:01
Semmi együttérzésem nincs a svábokkal kapcsolatban migráns ügyben, maguknak főzték a szart hát egyék is meg.
Finale
2023. október 24. 20:57
Ezek miert nem tudnak veletlenul bekopogni mondjuk Guy Verhofstadthoz, Angela Mekelhez, Von der Leyenhez Stolzhoz vagy valamelyik veresszaju nyugati liberalishoz? Kivancsi lennek a reakciojukra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!