Freund az uniós pénzekről: Az Európai Bizottság nem engedhet az autokraták zsarolásának

2023. október 03. 10:59

A német balliberális EP-képviselő szerint „sötét idők következnek az európai demokrácia számára”.

2023. október 03. 10:59

Daniel Freund, német balliberális EP-képviselő X-oldalán reagált arra a hírre, hogy jöhetnek az EU-s pénzek Magyarországra, ha hozzájárulunk Ukrajna támogatásához.

A képviselő közösségi oldalán azt írta, „Komoly jogállamisági veszély! 

Az EU-bizottság nem engedhet az autokraták zsarolásának. Soha, SOHA!”

„Ha Orbán ezt megússza, mások is követni fogják az ő útját. Sötét idők következnek az európai demokrácia számára” – vázolt fel egy negatív jövőképet Freund. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. október 06. 15:17
Buzi . Pfejjj
Intel
2023. október 03. 19:06
Az ukránok támogatását nem szabad megengedni még akkor sem ha cserébe megkapjuk a milliárdjainkat. Eleve nem biztos, hogy megkapjuk mivel utóbb mindig felmerülhet valami ami miatt mégse kapjuk meg az egészet. Sokan munkálkodnak egy ilyen verzión. Hasonlóan, az ukránok rögtön visszateszik az OTP-t a szankciós listára, lerakétázzák és felrobbantják a török áramlat vezetéket stb. Magyarán a jóváhagyás egyszeri aktusával szemben számtalan szabotázs lehetősége áll fenn és ezek ellen a jóváhagyás után nem lesz fegyverünk.
KBA98
2023. október 03. 17:02
Balf
HunCsz
2023. október 03. 15:37
Na végre megjelent a Mandiner magyargyülölő kis buzeráns szörnytege. Már kezdtem aggodni, hogy vagy a Mandiner felhagyott a liberális csicskulással vagy a kis "melege" kihült valahogyan örökre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!