Forrong a lengyel média: nyomkövetőt találtak Duda kocsijában, Ukrajnában kerülhetett oda

2023. október 27. 14:00

A jeladót sajtóinformációk szerint a lengyel elnök ukrajnai látogatásakor helyezték el az autóban.

2023. október 27. 14:00

A Rzeczpospolita arról számolt be, hogy GPS-nyomkövetőt találtak a lengyel elnöki hivatal egyik olyan járművében, amely Andrzej Duda konvojának része. 

A cikk szerint a lengyel Államvédelmi Szolgálat idén nyáron fedezték fel, hogy az Elnöki Hivatal egyik autójába ismeretlen eredetű jeladót szereltek be.

Ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi az autó helyzetének valós idejű követését.

A portál azt írja, a szálak egyértelműen Ukrajnába vezetnek. A lengyel elnök legutóbb június 28-án látogatott el Zelenszkijékhez. Az RMF szerint törvénytelen információszerzésről van szó.

Nyitókép: KANIUKA RUSLAN / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 28. 17:33
Hahaha, a balfasz polákok újabb leckét kaptak a gazdáiktól, mennyit is érnek. Szart se.
P.Béla
2023. október 28. 13:59
"nyomkövetőt találtak Duda kocsijában, Ukrajnában kerülhetett oda" Örüljön, hogy csak nyomkövető és nem bomba.
papalimapapa
2023. október 28. 13:15
CIA. Bármit megcsinálhatnak Ukrajnában. USA farm lett a roncsállamból, Zelenszkíj és az elődei kiárúsították az országot, az amerikai nagytőke és politika diktál. Ukrajna megszűn szuverén állam lenni. Nem csoda, hogy az oroszok biztonságban akarják tudni az orosz lakta területeket és a Krímet. Ukrajna amúgy is egy mesterséges államalakulat, nincs múltja, nem lehet jövője. Fel kellene számolni és a területeit átengedni az ott élő őslakosság anyaországainak. Kárpátalját Magyarországnak. Zelenszkíj meg húzzon a picsába valamelyik külföldi birtokára. Van a korruptjának elég. De lógva is szívesen látnánk. A zongoraverő faszánál fogva...
chief Bromden
2023. október 27. 21:22
A főnök ebben is előttük jár, nem megy még a környékükre sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!