„Eljön a nap, amikor sokkal több terrorista lesz Európában!” – üzenetet küldött az arab külügyminiszter

2023. október 22. 20:47

Abdullah Bin Zayed szerint az európaiak tudatlanok, és nem ismerik a valódi iszlámot.

2023. október 22. 20:47
null

Az Instagramra került fel egy videó, amelyben az Egyesült Arab Emírségek külügyminisztere küldött egy meglehetősen kemény üzenetet Európába. Abdullah Bin Zayed szerint az öreg kontinens nem sok jóra számíthat, ha vezetői továbbra is a politikai korrektség jegyében járnak el, és hozzák meg döntéseiket. A tárcavezető a következőket mondta a jelenlévő újságíróknak:

Eljön a nap, amikor sokkal több radikális szélsőséges és terrorista lesz Európában, 

az európai vezetők politikai korrektségre törekvő döntéshozatalai miatt, vagy mert  azt feltételezik, hogy ismerik a Közel-Keletet, és ismerik az iszlámot, akár jobban, mint mi. Sajnálom, ez tiszta tudatlanság” – fejtegette Abdullah Bin Zayed.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Wikipedia

 

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 23. 12:15
Nök a politikában.... A nök pontosan tudják, hogy egy család hogyan müködik, és szuperül tudják azt menedzselni. De a világ nem egy család, - éppen ellenkezöleg -, de a nöi politikusok azt is úgy akarják vezetni, mintha egy család lenne. Ennek a súlyos következményeit, látjuk, föleg azóta, hogy megsokasodtak a nöi politikusok a világban. Merkel pl. egy óriási csapást mért Európára, és von der Leyen erre még ráduplázott. Dobrevröl, meg a Cseh Kata féle bugris fúriákról most ne is beszéljünk.
Palatin
2023. október 23. 12:07
Orbán józansága a Nyugat örültségeivel szemben lehetséges, hogy a világot megmentette egy atomháborútól. Nyugaton olyan hangok nyernek ugyanis teret, hogy ha Orbán nem fékezett volna, a Nyugat sokkal vadabbul mehetett volna szembe az oroszokkal. De azt nem teszik hozzá, hogy az oroszok válasza is sokkal vadabb lett volna. A migráció végzetes hatásaitól nem tudjuk megmenteni Európát, mert ök eltökéltek, hogy bármi jöhet, csak nehogy Orbánnak legyen igaza. Most már arról is szó van, hogy Nyugaton így gondolkodnak: "Ha mi már belefulladunk a migrációba, akkor aztán végképp nem engedhetjük meg a magyaroknak, hogy ök meg megússzák szárazon és ott legyenek a temetésünkön, ahogy 1920-ban Apponyi Albert gróf megigérte." MA A NYUGATOT PANCSREK VEZETIK, EZ TESZI VÉGZETESEN VESZÈLYESSÈ A HELYZETET, ÉS KILÁTÁSTALANNÁ A JÖVÖT.
lemez
2023. október 23. 11:14
A brússzeli gyilkos ellen elfogatóparancs volt.Bórtónból szókótt úgy jótt a betelepitettekel.Meg sem nézték.
KBA98
2023. október 23. 10:47
Köszönjétek meg Merkel és Ursula asszonyoknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!