Elfogták az iszlamista terroristát, aki Brüsszelben lövöldözött

2023. október 17. 09:19

A város polgármestere megerősítette az értesülést.

2023. október 17. 09:19
null

Brüsszel polgármestere kedd reggel a BFMTV-nek megerősítette, hogy „a gyanúsítottat semlegesítették”.

A polgármester elmondta, hogy nem ismeri a gyanúsított egészségi állapotát, de a rendőrségnek „erőszakot kellett alkalmaznia”, hogy letartóztassa. Elmondása szerint a letartóztatásra Schaerbeekben került sor.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, hétfő este egy arabul beszélő ember lelőtt két embert, akik svéd focimezt viseltek. A feltételezett elkövető a közösségi médiába feltöltött videójában a támadás után arról beszélt, hogy „Allah nevében követte el a gyilkosságokat”.

Brüsszel a hétfői támadás után a legmagasabb terrorkészültségben van.

Nyitókép: MTI/AP/Sylvain Plazy

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 17. 12:44
Azzal, hogy a rendörség lelötte azt a fickót, tulajdonképpe a mögötte meglévö óriási terror.maffiát védte meg, nehogy fényderüljön arra, hogy egész belgium alá van aknázva. Úgy kell nekik.
Palatin
2023. október 17. 12:42
A rendörség tévedésböl, vagy véletlenül lelött egy belgát is.
steweq
2023. október 17. 12:22
Semlegesítették? Kivonással lenullázták. Lelőtték. Talán ő volt a tettes!
Libakergető
2023. október 17. 10:46
Lelőtték, hogy ne beszéljen. Az számukra még rosszabb lenne, így "csak magányos elkövető", aki véletlenül talált egy gépkarabélyt és azzal cél nélkül lövöldözött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!