Egy izraeli miniszter azt állítja: országa már Iránnal is háborúban áll

2023. október 14. 21:00

Gideon Szaár szerint aki háborút indít Izrael ellen, annak területet kell veszítenie.

2023. október 14. 21:00
Iranian Supreme Leader Ali Khamenei

Gideon Szaár izraeli tárca nélküli miniszter egy helyi tévécsatornának azt mondta, a Gázai övezetnek kisebbnek kell lennie a háború végére; aki háborút indít Izrael ellen, annak területet kell veszítenie – közölte a Hareetz alapján az Index.

Gideon Szaár kijelentette, lennie kell egy olyan, biztonsági övezetnek minősített területnek, ahová ha bárki belép, azt elfogják. Azt is hozzátette, hazája háborúban áll Iránnal, és hogy először a Hamász katonai képességeit kell megsemmisítenie.

Ali Hámenei, Irán legfelsőbb vezetője korábban azt mondta, az Izrael ellen végrehajtott Hamász-támadás a palesztinok győzelméhez vezet, illetve a háborút az iszlám hatalma egyik szimbólumának nevezte.

Nyitókép: Anadolu Agency

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. október 15. 06:19
"-szerint reggel 10 és délután 4 óra között biztonságos átkelési "időablakot" nyitnak, hogy a Gáza folyótól északra élők el tudják hagyni a területet az ostrom megkezdése előtt." -írja az ATV... A Gáza folyó lesz immár az új határ?! Nos, a zsidók nem haboznak néhány ezer fős áldozatot hozni, ha az a zsidóság javát szolgálja... Lehet, hogy mi gój ésszel, mit nem írok, szóval gój esztelenséggel ne is próbálkozzunk megérteni a felsőbbrendű zsidóságot, mely ezer évek alatt kikristályosodott szabályok, szabályzat hatálya alatt él, gyarapodik, mindenki kárára..! - "Egy igaz zsidó pénze értékesebb, mint a saját teste." (Sotah 12a) - "A zsidóknak felsőbbrendű jogi státuszuk van." (Baba Kamma 37b ) - "Egy zsidó nem köteles egy gój ("Cuthean" ) munkáját megfizetni." (Sanhedrin 57a) - "Zsidónak megengedett, hogy üzleteljen egy gójjal, becsapja és elvegye a pénzét. A gójok vagyona köztulajdonnak minősül, és azé, aki először megszerzi magának." (Choschen Ham 156, 5 Hagah...) -kell a tolerancia!
Beszélgető
2023. október 15. 05:05
“ aki háborút indít Izrael ellen, annak területet kell veszítenie.” Ez több mint veszélyes szöveg egy zsidó szájából! Érthető a mostani megtámadotti helyzetében, hogy durván védekezik. Azt is elfogadjuk, hogy durván visszatámad, nem kímélve egyetlen palesztint sem. De hódító háborút csinálni a terrorizmus elleni küzdelemből, az nagyon más tészta! Azt még ízlelgessük kicsit, hogy ismerve a németekről 100 bőrt lenyúzó világháború utáni jóvátételi jogászkodásaikat, nehogy vérszemet kapva Németországból is kikanyarítsanak egy darabot valami New Yorki bírósági döntéssel!!!
EX_Terminator
2023. október 15. 04:02
Ja, és balfaszkák a tagadással se fáradjatok az összes ilyen szarságot réges rég lelőttem a picsába. Bizony! TUDOM évek óta. És szépen lassacskán ahogy jött az összeset leállítottam és megsemmisítettem visszavettem EGYIK SEM újra aktiválható. Ami pedig van? Az szigorúan a kezeimből kitéphetetlenül AZ ELLENŐRZÉSEM ALATT ÁLL. Vesztettetek.
NDAP1945
2023. október 15. 00:20
Itt az idő az antiszemita Irannak a megsemmisítesere, ezek keverik a szart, csapjunk oda a muszlimoknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!