Csakis azt a politikát szabad és lehet támogatnunk, amely a gyilkosokat nem engedi be hozzánk

2023. október 08. 21:34

Ezért támogatom Orbán Viktor kormányát.

2023. október 08. 21:34
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Gyerekkoromban még arról beszélt a világ, micsoda borzalom, hogy néhány palesztin fegyveres eltérített egy repülőgépet, majd túszul ejtette az utasokat. 

Ma ott tartunk, hogy a Hamász hétszáz rakétát lő ki Izraelre rövid idő leforgása alatt, embereket kínoznak meg, meggyilkolnak mindenkit válogatás nélkül, nőket erőszakolnak meg, gyermekeket hurcolnak el, városokat foglalnak el. 

Az ijesztő csapásmérő képesség nem a véletlen műve. A működő logisztikai háttér sem a semmiből született meg, ahogyan a baloldal sugallja. Hanem olyan globális veszély, amely mindannyiunk életét befolyásolja. 

Meg kell értenünk, hogy nem véletlenül vagyunk a béke szigete, hanem annak a nemzeti politikának az eredményeként, amelyik nem hisz a világ felforgatásában, a korlátozás nélküli bevándorlásban, az álhumánus szózatokban. Magyarország és Európa egy része még kitart. De ha fordul a kocka itthon, Lengyelországban, Szlovákiában, Szerbiában és bárhol máshol, mi is áldozatok lehetünk. Előbb azonban a zsidóságot igyekeznek majd lemészárolni vérgőzös terroristák, az ő kegyhelyeiket, vendéglőiket, otthonaikat dúlják fel - nem lenne nehéz dolguk, hiszen az "ellenség" számukra szem előtt van Budapesten. 

Arra kérem barátaimat, ismerőseimet, hogy minderre azért is gondoljanak olykor, hogy ne akkor döbbenjünk rá a valóságra, amikor már késő. Csakis azt a politikát szabad és lehet támogatnunk, amely a gyilkosokat nem engedi be hozzánk, valamint nem hazudja erkölcsi kérdésnek, "humanizmusnak" az önfeladást. 

Ezért támogatom Orbán Viktor kormányát. 

Mert nélkülük akár polgárháborúba is keveredhetünk. Nem vigasztal, hogy három vagy tizenöt év múlva. Ennek ugyanis semmi jelentősége: fontosabb, hogy biztosan vérontás lenne a hazánkban is. 

Ezt pedig minden eszközzel meg kell akadályoznunk. 

Aki ezt még most sem érti, ne foglalkozzon politikával, hanem táplálja csendesen tovább a saját jószolgálati illúzióit, és alapvetően ne csináljon semmit, mert azzal csak árt.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Nyitókép: SAMEH RAHMI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakOlvas
2023. október 10. 18:17
Ez D-dúr és e-moll 2023. október 09. 07:37: ha ezt így folytatod, biztosan megágyaztál szenvedésinknek! De Tudod, ez úgy van, hogy ezért az országért szenvedni is megéri!
DBZ22
2023. október 10. 12:50
Mandiner , mi történt ? Iszonyat lassú a komment fal , egy cikk megnyitása közel fél perc .
billysparks
2023. október 09. 09:06
Egy online műsorban Márki-Zay azt fejtegette, hogy milyen fontos neki a bevándorlók kényelme. "Az a legfontosabb dolog, hogy azok az emberek, akik (...) ide érkeznek hozzánk a Kárpát-medencébe, ebbe a kis országba, érezzék jól magukat" – fogalmazott. Úgy vélte, hogy a migránsok 1-2 generáció alatt „magyarrá válnának”. Egy másik nyilatkozatában pedig arról értekezett, hogy nem látja semmiféle kockázatát a bevándorlásnak. Átoperált Kiscsoportos 2023. október 09. 08:56 Ostoba zöldi! A cigány gazdád most hajtotta át a be nem engedett migrácsokat :))) A legnagyobb veszélyt én nem abban látom, hogy itt tömegével jönnének a migránsok, hál' istennek nem ismerek senkit, akit bántottak volna. Azaz, Márki-Zay szerint a migránsok nem bántanak senkit.
Átoperált Kiscsoportos
2023. október 09. 08:56
Ostoba zöldi! A cigány gazdád most hajtotta át a be nem engedett migrácsokat :))) egészen Szlovákiáig. Nem működik a kerítés, nincs határvédelem? Csoda, h nem akarja kifizetni az EU ??? :)))) A nagy haver vucic miért ránk engedi a sok arabot ... azt sem tudja, h mi nem akarunk keveredni? -------------------------------------------------------------------------------------------- "a mi önjelölt apostolunk sunnyogva megérkezett Granadába, ahol is a művészbejárót választotta a főbejárat helyett arra, hogy bejusson az Európai Politikai Közösséget alkotó országok vezetőinek találkozójára. Mint szégyenkezve konstatáltuk, a külföldi újságírók és riporterek elől is menekülő diktátorunk a hátulról besündörgését firtató újságíró hölgy kérdésére azt válaszolta, mert a tárgyalás csak most kezdődik, és mert különben se szépségversenyre érkezett."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!