Brutális izraeli bombaeső zúdult Gázára hétfő hajnalban

2023. október 16. 09:55

Folytatódott a gázai civilek menekülése a várható izraeli szárazföldi hadművelet elől az övezet déli részébe.

2023. október 16. 09:55
null

Az izraeli légierő hétfőre virradóra ismét intenzíven bombázta a Gázai-övezetben a területet uraló és Izraelt megtámadó Hamász iszlamista terrorszervezet katonai létesítményeit, közben pedig folytatódott a gázai civilek menekülése a várható izraeli szárazföldi hadművelet elől az övezet déli részébe – jelentette a helyi média.

Ezt is ajánljuk a témában

A Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet palesztinoktól származó értesülései szerint hétfőre virradóra volt az eddigi legjelentősebb izraeli bombázás az övezetben a Hamász Izrael ellen október 7-én elindított terrortámadása óta.

(MTI)

Nyitókép: Izraeli légitámadásban összedőlt ház romjai alatt keresnek túlélőket palesztinok a Gázai övezet déli részén fekvő Rafahban 2023. október 15-én. MTI/AP/Hatem Ali

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 16. 11:49
És mennyi a gázára?
europész
2023. október 16. 10:48
Ki szelet vet vihart arat.Ki raketa esot csinal masnak az bomba esot kap valaszul. Ez igy van rendjen.Az aldozatokat csak sajnalni lehet de ertuk tenni semmit nem lehet egyik oldalon sem.A haboru az haboru.
szeekely
2023. október 16. 10:36
Izrael, mint igazi bekeharcos, terjeszti a vilagbeket. Ahova bomba hullik, ott egybol kitor a beke, hazak pattannak elo a semmibol, egesz varosreszek bujnak elo a puszta, uszkos romokbol. Halottak allnak talpra, veres feju csecsemok razzak meg magukat, lesoprik sebeiket es edesen gugyognek. Hasukon fekvo, mozdulatlan terhes nok emelkednek fol, felto anyai mosollyal simogatjak pocakjukat. Szanaszet hevero csaladtagok ugranak fol, kisgyerekek ropulnek szuleikhez, hogy kezeikbe adjak kis kezuket. Minel tobb bomba hullik, annak nagyobbra no a vilagbeke. Ja nem! Varjatok... Valaki hulye mar megint forditva tette be a videot.
pacikuki007
2023. október 16. 10:33
Biztos kurvára megijedtek a felszólítástól...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!