Bréking: Lecsapott a magyargyűlölő munkácsi városvezetésre az SZBU, Andrij Baloga is a letartóztatottak között lehet

2023. október 10. 09:28

Kivonultak az antikorrupciós ügynökség emberei is.

2023. október 10. 09:28
null

Nagyszabású házkutatások zajlanak Munkácson – írja a Transkarpatia. Az ATV cikke szerint már le is tartóztattak néhány embert, köztük a város polgármesterét, a magyarellenes intézkedéseiről elhíresült Andrij Balogát. A nyomozást és az intézkedéseket sem bízták a véletlenre, az SZBU mellett kivonultak az antikorrupciós ügynökség emberei is.

Szemtanúk elmondása szerint a házkutatások a városi közigazgatásban és a járási tanácsban zajlanak – írja a lap.

Nyitókép: MTI / Nemes János

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. október 11. 03:25
Végre egy jó hír, küldhetnék egyből Bahmutba a férget, ott elintéznék az oroszok.
Zokni
2023. október 10. 11:40
Kedves szélsőjobboldali Fidesz lapja, Mandi! A szélsőjobbos hangvételből fogjanak már vissza! Ha valaki “gyűlöli a magyarokat”, akkor annak van, lehet oka. Valaki, valakit bántott. Egy magyar, de nem az összes magyar. És nem, nem az összes munkácsi vezető gyűlölködik. És lehet, szinte biztos, hogy nincs is elegendő oka rá. Akkor, meg csak egy idióta. Viszont, ha elintézik a fenti indulatot egy általánosító szóval, akkor csak az ellenkező oldali hasonló indulatot gerjesztik vele. (Nyilván tudják, nem véletlen, hogy a jobboldalon hallani e szót a leggyakrabban - ugyebár már keresztény gyűlöletből is van reszortosuk…) Amúgy korrupció? Az teljesen normális. A tartójuk rendszere is erre épül.
Lami66
2023. október 10. 10:51
Vagy csak nagyon jó fiúka akarnak lenni mist mindenkivel, csak behogy boncolgassa valaki honnan lett a palesztinoknak hirtelen többezer jó minőségű rakétájuk és egyéb fegyvereik.
Lami66
2023. október 10. 10:46
Lehet, hogy csak elégedetlenek voltak vele, mert nem eléggé volt geci a magyar kisebbségekkel Majd jön helyette egy olyan, hogy még a balogát is visszasírjuk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!