Azt akarják, hogy Taylor Swift induljon az amerikai elnökválasztáson

2023. október 19. 08:04

A híres kanadai énekesnő, Grimes szerint Swift képes lenne egységesíteni az amerikai nemzetet.

2023. október 19. 08:04
null

Claire Elise Boucher, ismertebb nevén Grimes nem mindennapi ötlettel rukkolt elő közösségi oldalán, ugyanis kijelentette, hogy adott esetben támogatná Taylor Swiftet az elnöki tisztségért folyó versenyben. 

Sok szempontból Taylor Swift az egyetlen elnökjelölt, aki egyesíteni tudja az országot. A Trump vs. Swift jelenleg egy párhuzamos univerzumban játszódik

– írta az énekesnő

Emellett azt is hozzátette, hogy Swift egy republikánus jelölés esetén verhetetlen lenne, valamint hogy az esetlegleges kritikai támadások esetén kiállna kolléganője mellett.

Bár a poszt hangvétele alapján ugyan nehéz megítélni, Grimes komolyan gondolta vagy csupán humoros megjegyzésnek szánta, azonban a felvetésének lehet némi valóságalapja a tekintetben, hogy Taylor Swift koncertjei és nemrég bemutatott koncertfilmje is hatalmas tömeghisztériát váltott ki az Egyesült Államokban, és persze Amerika történetében nem ez lenne az első nem szokványos út a Fehér Házba. Taylor Swift egyelőre nem erősítette meg, hogy lennének politikai ambíciói.

Az énekes bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: SUZANNE CORDEIRO / AFP

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik