A szerb csendőrök begyűjtötték a migránsokat a három áldozatot követelő lövöldözés után

2023. október 27. 14:07

Bár javult a helyzet, ettől nem nyugodtak meg a helyiek, többen iskolába sem engedték gyermeküket, sokan az utcára sem mernek kimenni.

2023. október 27. 14:07

Sors Róbert horgosi tanácselnök szerint a szerb csendőrség elfogta az illegális bevándorlókat, miután halálos áldozatokkal is járó lövöldözés alakult ki, és elszállítják őket a település környékéről – számol be a Magyar Nemzet. Bár javult a helyzet, ettől nem nyugodtak meg a helyiek, többen iskolába sem engedték gyermeküket, sokan az utcára sem mernek kimenni. Egy, a község központjában lakó házaspár azt mondta a lapnak, hogy bent, a településen nem volt lövöldözés, de Horgos környékéről sorozatlövéseket lehetett hallani a hajnali óráktól kezdve.

Ezt is ajánljuk a témában

A szerb Telegraf is megerősítette, a rendőrök szinte megszállták Horgos külterületét, a kora reggeli órákban a helyiek rendőrautók szirénáját hallották, és látták a gyilkosság helyszíne felé tartó mentőket.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. november 16. 14:21
Nem igaz, hogy egy államhatalom ne tudna minden betolakodót összeszedni és kiebrudalni. Ha akarná...
Lajoss
2023. október 31. 18:34
Sokkal korábban kellett volna…
Stukov79
2023. október 27. 18:32
Hátravinni és agyonlőni!!! Régen nem genyáztak ennyit….
KBA98
2023. október 27. 16:28
Sajnos a szerbek sem a régiek, régen egy világháborút csináltak, most meg ezzel a mocsok bandával nem bírnak el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!