Zelenszkij: A nyugati országok veszélyeztetik az ellentámadás sikerességét

2023. szeptember 09. 09:12

Az ukrán elnök nem elégedett, még erősebb fegyvereket kér a Nyugattól.

2023. szeptember 09. 09:12

A Szabad Európa angol nyelvű kiadása arról ír, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint a nyugati országok az ellentámadás sikerességét veszélyeztetik, mégpedig a vártnál lassabb fegyverszállításokkal. Zelenszkij felszólított arra is, hogy erősítsék meg a Moszkva elleni szankciókat.

„Minden folyamat bonyolultabb, lassabb, a szankcióktól kezdve a fegyverek szállításáig” – hangsúlyozta az ukrán elnök a péntek esti beszédében. 

Határozottan hozzátette: „Minél tovább tart a háború, annál több ember szenved”.

Aztán Zelenszkij felszólította Ukrajna szövetségeseit, küldjenek erősebb és nagyobb hatótávolságú fegyvereket...

Nyitókép: AFP/Diego Herrera Carcedo

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2023. szeptember 09. 23:59
Pedig milyen jó lenne, ha az ukik megadnák magukat, orosz rendfenntartók vonulnának Kárpátaljáig, Orbán kilépne a NATOból, majd megadná magát a szovjeteknek a békéért.
Ergit
2023. szeptember 09. 18:34
Zselé eljátsza a nagy szenvedőt, akit megtámadott a rossz, gonosz Putyin! Veri a mellét, hogy nála van az igazság, ezért MINDENT adjunk neki oda, még az életünket, jövőnket is!! Dobjunk mindent egy feneketlen kútba! Ukrajna a fekete lyuk!
Ergit
2023. szeptember 09. 18:30
Ígértek neked valamit és te elhitted, ezért fricskáztad a medve orrát, de kiderült, a medve sokkal erősebb, mint ahogy mondták neked és aki ígért neked minden háttér védelmet, az minden csak nem védelem... MENEKÜLJ!
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 09. 17:13
>>>Határozottan hozzátette: „Minél tovább tart a háború, annál több ember szenved”.<<< #EGYTELEFONHÍVÁSSALBELEHETNEFEJEZNI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!