Váratlan húzás: magyar megoldást követ az infláció megfékezeseben egy uniós tagállam

2023. szeptember 14. 17:51

Több mint harminc alapvető termék árára vezetnek be ársapkát.

2023. szeptember 14. 17:51
null

A horvát kormány szeptember 18-tól 30 fontos termék árára vezet be ársapkát az infláció megfékezése érdekében – írta meg a Croatiaweek.

A legnagyobb csökkenés a rizs árán lesz megfigyelhető, amely ezer forinttal lesz olcsóbb mint eddig, de maximalizálják a spagetti, a napraforgóolaj, a liszt, a tej, a a cukor, a gouda sajt, több húsfajta, a burgonya, a répa és a bab árát is.

Andrej Plenković miniszterelnök azt mondta, a  korlátozások előreláthatólag december 31-ig lesznek érvényben.

A nyitókép illusztráció. Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. szeptember 15. 00:34
Megvárták, míg a túristák elhúznak...
Ekrü
2023. szeptember 14. 23:18
Nem arról volt szó, hogy a horvátoknál nincs is infláció, minden sokkal olcsóbb mint nálunk és különben is az árstop a létező legrosszabb megoldás? Meg ugye az euró bevezetése a tuti megoldás? Hogy is van ez libsik?
Ízisz
2023. szeptember 14. 20:34
Z. Libsi kutyák!!! Mi a faszt kerestek még mindig Magyarországon??? Ne szenvedjetek már állandóan mint a fürdős kutyák... Nektek a fényességes rothadó vadnyugaton lenne a helyetek!!! Ott óbégathattok, ha mertek a nagy libsi szólásszabadságban!!! 💯🤣😂😅💤
drogqueen
2023. szeptember 14. 19:57
Akkor baszhatják, itt a legmagasabb infláció Európában a pancserkormánynak köszönhetően.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!