USA, az új Szovjetunió

2023. szeptember 18. 09:30

Az idők végezetéig nem lehet így egyben tartani egy országot.

2023. szeptember 18. 09:30
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Olvassák el, miképpen bánt a »szabadság hazája« a prédikátorral. Nagyjából ennyit érdemes tudni erről a valaha szebb napokat látott országról, amely mára a Falanszter lett az Ember tragédiájából.

Amúgy ismét a polgárháború szélén táncolnak. A közép-nyugati »redneckek« azt mondják, az ország egy pizza, s a két széle felesleges, ehetetlen szar, amit nyugodtan le lehet vágni és ki lehet dobni. A széleken pedig (New York, Los Angeles stb.) az a mondás járja, hogy minden, ami a két szél között van, az a »fly over country«, vagyis a »repüld át vidék«, mert nincs ott semmi, amiért érdemes odamenni.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vágvölgyi Gergely

Mandiner

Idézőjel

Vajon hogyan reagálna a nyugati sajtó, ha mindez (mondjuk) egy magyarországi balos véleményformálóval, esetleg parlamenti képviselővel történt volna meg?

Az idők végezetéig nem lehet így egyben tartani egy országot. A »nemzetállam« Amerika a polgárháború szélén táncol, a »birodalmi« Amerika hanyatlik. Ennek egyik legbiztosabb jele a jelenlegi elnöke, a demens, képességtelen hülye, aki, ameddig képességei birtokában volt, egy korrupt, szemét gazember volt a feleslegesen megszületett, kábítószeres, moral insanity fiával együtt. No meg az ideküldött, helytartóként viselkedő, ócska, szar alak nagykövetük.

Vége lesz ennek is.

Csak még azt nem lehet tudni, hogyan. De vége lesz. És a varjú sem fog károgni utána.

Most már ott tartanak, hogy Vujicicet zaklatják. Ez már a végjáték...”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. szeptember 18. 18:18
A közös nevező: "Ezt valószínűleg nem okos dolog kimondani az Egyesült Államokban, de a bolsevik mozgalmat ma is, mint kezdete óta mindig, orosz zsidók irányítják és ellenőrzik, a legbecstelenebb típusból" (Schuyler százados, az amerikai katonai hírszerzés tisztjének jelentéséből, ) „…az amerikai zsidóság kérdéséről szóló könyv nem akar utolsó szó lenni. Csak azt a nyomasztó hatást akarja ecsetelni, amit ma ők az országra gyakorolnak. Az amerikai nép előtt egyszer csak világos lesz, hogy a baj oka nem természetes degenerációs folyamat, hanem hogy az kiszámított, tervszerű bomlasztó munka…” Ford: Életem és működésem 1922, azaz SZÁZ évvel ezelőtt!!!
catalina11
2023. szeptember 18. 17:09
USA, az új Szovjetunió" nem új.
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 18. 16:37
Ez gyönyörű volt! Szebben nem lehet leírni mi az usa!
Hangillat
2023. szeptember 18. 15:53
Washingva, Dementia Controlless
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!