Tömeges kivégzési szertartás miatt hívták a rendőröket – kiderült, hogy jógaóra volt

2023. szeptember 07. 20:43

A rendőrség öt autóval érkezett a helyszínre.

2023. szeptember 07. 20:43

Szertartásos tömeggyilkosságnak nézett egy jógaórát egy kutyát sétáltató pár, és kihívta a rendőrséget az angliai Lincolnshire-i Chapel St Leonardsban, számolt be a BBC. A rendőrség öt autóval érkezett a helyszínre. 

Millie Laws jógaoktató elmondta, először viccnek gondolta a feltételezést, hogy épp tömeggyilkosságot követ el.  A 22 éves tanárnő elmondta, hogy hét ember vett részt a Seascape Cafe-ban tartott jógaórán. A kutyás pár az ablakon keresztül látta az órát.

„Ők [a jógázól] takaróval letakarva feküdtek, a szemük csukva volt. Nagyon sötét volt odabent. Csak gyertyák és kis tealámpák világítottak az egész teremben, én pedig csak sétálgattam és doboltam” – idézte fel Laws a történteket. 

Egy házaspár néhány kutyával csak úgy odajött az ablakhoz, és benéztek, de nagyon gyorsan elsétáltak, én pedig nem gondoltam semmi rosszra.”

A jógaoktató szerint a sötét, a csend és a halvány fények indíthatták be a pár fantáziáját, akik azonnal a legrosszabbra gondoltak.

A Lincolnshire-i rendőrség megerősítette, hogy mindenki biztonságban és jól van, és a hívás csupán egy jó szándékú tévedés volt.

Nyitókép: Millie Laws/BBC
 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I_Isti
2023. szeptember 08. 09:48
Szegény kutya. Az összes, a hírben szereplő közül az a legnormálisabb.
ügyvéd
2023. szeptember 08. 05:47
Agyhalottak.
Kozmosz
2023. szeptember 07. 23:25
Te arra, hogy kinyalod, Akitlosz.
pista-bacsi
2023. szeptember 07. 23:10
Belégzés, kivégzés, belégzés, kivégzés, belégzés, kivégzés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!