Nógrádi György az orosz-ukrán háborúról: Számomra itt egy kérdés van

2023. szeptember 18. 19:02

A szakértő szerint lehetetlen kiszámítani, hogy Oroszország mikor mit fog csinálni.

2023. szeptember 18. 19:02
Nógrádi György

A Hír TV Radar című műsorában az orosz-ukrán háború legfrissebb fejleményeiről számol be, és elemzi az adott héten történteket. 

A műsor által idézett szakértők úgy értékelik, a háború elért egy állóháborús szakaszba. Kisebb települések és csomópontok nagy károk árán gazdát cserélnek, de jelentős előrenyomulás nem történik. A két ország továbbra is kitartásra buzdítja katonáit.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő értékelése szerint

 

a háború tovább eszkalálódik és lehetetlen kiszámítani, hogy Oroszország mikor mit fog csinálni”. 

 

Hozzáteszi, egy fontos kérdés foglalkoztatja a háború kimenetelével kapcsolatban, mégpedig az, hogy Ukrajnának sikerül-e áttörnie a Krím irányába. 

„A többi irány nagyon fontos, de nem ennyire. Ha képesek, akkor nekik Herszonnál kell támadni, de eddig ezt nem látom. Tehát máshogy fogalmazva: egy állóháború van” – nyilatkozta.

Nyitókép: Facebook/Nógrádi György

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 19. 16:29
A kágébés Gyuri bácsi…:)
F1950
2023. szeptember 19. 05:48
Gyuri bácsi, ha maga sem tudja, hogy Oroszország mikor mit fog csinálni, akkor bizony nagy a baj,
Akitlosz
2023. szeptember 18. 21:35
Állóháborúnál az a kérdés, hogy kinek dolgozik az idő. Melyik fél merül ki előbb. Az I. világháborúban megérkeztek az amerikaiak és gyorsan vége lett a háborúnak. Az iraki-iráni háborúba nem érkezett meg senki, sok év után kiegyeztek döntetlenben.
Akitlosz
2023. szeptember 18. 21:31
Ezek a szakértők annyira kristálytisztán képesek látni, hogy kék az ég és zöld a fű. Annyival különbek mindenki másnál, hogy ők ebből a szaktudásból meg is tudnak élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!