Nagy botrány készülhet: lengyel határőrre támadtak fehérorosz területről

2023. szeptember 10. 15:57

A beszámolók szerint a támadók egyenruhát viseltek.

2023. szeptember 10. 15:57

Lengyel határőrök közlése szerint megtámadták egyik járőrüket a fehérorosz határon – számolt be az MK.ru. A tájékoztatás szerint egy 7 fős csoport 

egyenruhában és eltakart arccal” kövekkel dobálta meg a járőrt fehérorosz területről 

a Dubice-Cerkevne határállomásnál. A lengyel határőrök szerint a támadóknál csúzlik és fáklyák voltak, amelyekkel elvakították a járőröket. Hangsúlyozzák, hogy senki sem sérült meg. 

Nyitókép: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. április 18. 20:37
Beöltöztek...
jan36
2024. április 18. 11:40
Fáklyás felvonulás? Határjárás? A fáklyával való baszakodás nem a náci tömegrendezvényekre volt jellemző? A csúzlis performanszok meg az palesztinokra-arabokra. Hogyhogy a megtámadottak nem "dokumentálták" az esetet, amikor majd-minden bokorugrónál van okostelefon?
auditorium
2023. szeptember 11. 10:21
Provokálnak rendesen. A finn-orosz határon az oroszok készenlétben, a román Natotag Ismailban állitólag orosz drónok csapódnak, Nato küld szegényitett urán töltelékeket és kazettás bombákat az ukránoknak és hosszútávú rakétákat. Brüsszel újabb pénzeket pumpál nekik, erre van keret.
vasvaril
2023. szeptember 10. 22:09
Ez a "fáklyák" nem a "torch" félrefordítása véletlenül? Fáklyával nem lehet elvakítani senkit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!