Miért titkolta a sajtó, hogy Obama szereti a fiúkat?

2023. szeptember 22. 11:41

Obama nem volt hülye és szenilis. Csak kedvelte a kokaint, meg a fiatal fiúkat.

2023. szeptember 22. 11:41
Former US President Barack Obama In Kuala Lumpur
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„Hanem eleve azért futtat a deep state ilyen zűrös karaktereket, mint Barack Obama vagy Joe Biden, mert őket is könnyű irányítani. Mert ismerik a gázos ügyeiket, ezért zsarolhatóak.

Oké, de Obama nem volt hülye és szenilis. Csak kedvelte a kokaint, meg a fiatal fiúkat. Azt is elárulta már egy korábbi titkosügynök, hogy fiatal srácokat csempésztek be időnként neki a Fehér Házba. De nem az a kérdés, hogy mit szólt volna az amerikai társadalom, ha ez kiderül. Vagy egyáltalán, megválasztottak volna-e egy legalábbis mindkét térfélre szerváló elnököt. Épp ez volt a lényeg, hogy ez ne derüljön ki. Mert akkor végig lehet vele zsarolni. Hiszen a nyilvánosság előtt heteroszexuális életet él, a feleségével.

Oké, utóbbit néha az ember ösztönösen megkérdőjelezi, egy-egy fotót látva. Ahogy Ted Nugent is mondta nemrég: amikor az elektromos autók feltöltéséhez szénnel és olajjal működő erőművekből származó áramot használnak, az a legnagyobb átverés azóta, hogy Barack Obama összeházasodott a pasijával, Michael-lel.

Mi ezt az összeesküvés-elméletet persze fenntartásokkal kezeljük – de hat hónap múlva újra rápillanthatunk…”

Nyitókép: Zahim Mohd / NurPhoto / NurPhoto via AFP


 

 

Karácsonyi előfizetési akció
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik