Medvegyev elárulta, meddig folytatja Oroszország a „különleges katonai műveletet”

2023. szeptember 05. 17:44

Elég egyértelműen fogalmazott az orosz politikus.

2023. szeptember 05. 17:44
null

Telegram-csatornáján osztott meg új üzenetet az eddig sem finom megnyilvánulásairól híres Dimitrij Medvegyev. Ebben azt írja, hogy Donbaszban a civilek meggyilkolásáért felelősök méltó büntetést fognak kapni mindazért, amit tettek.

Éppen ezért a különleges hadműveletnek folytatódnia kell a céljai teljes megvalósításáig. A végső győzelemig azok felett, akik nyolc éven át megalázták és kiirtották saját népüket” 

– írta Medvegyev.

Elmondta, hogy az ENSZ Ukrajnával foglalkozó független nemzetközi vizsgálóbizottsága „nem talált elegendő bizonyítékot arra, hogy az orosz hadseregnek az országban végrehajtott akcióit népirtásnak kellene minősíteni”.

Ha ennek a bizottságnak a tagjai valóban népirtást és háborús bűnöket akarnak találni Ukrajnában, akkor abba kellene hagyniuk a vakondtúrást, és csak a megfelelő irányba kellene nézniük, a kijevi bűnöző rezsim irányába. 

Hogy objektíven felmérjék, milyen kegyetlenül vérbe fojtotta a Donbaszt nyolc éven át, amíg Oroszország el nem indította a különleges hadműveletet” 

– fogalmazott Medvegyev, aki szerint az ukrán vezetés 2014 óta „követ el népírtást” a Donbaszban. 

Nyitókép: Loic Venance / AFP

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2023. szeptember 06. 13:13
Hát bizony, Krímből és Donbaszból nézve egy felszabadító hadműveletről van szó!
alenka
2023. szeptember 06. 01:58
Oroszország kivérezteti a nácikat....lassú,gyötrelmes halál..
koronaszepe
2023. szeptember 05. 23:15
Ki a faszt érdekel egy alkoholista kommunista hőbörgése?
Hohokam
2023. szeptember 05. 22:04
Mearsheimer szerint Ukrajna kb. 50%-t viszik - eddig mennek a mostani kb. 25% után. https://www.youtube.com/watch?v=u2zCDIzVURk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!