Légiriadót rendeltek el Szevasztopolban – az orosz szárazföldre vezető hidat lezárták

2023. szeptember 25. 22:26

Szevasztopol kormányzója később azt mondta, hogy az orosz hadsereg visszaverte a kikötőváros elleni rakétatámadást.

2023. szeptember 25. 22:26

A krími Szevasztopol oroszok által beiktatott kormányzója, Mihail Razvozajev légiriadót hirdetett a városban – írja a Sky News.

A Moszkva által 2014-ben Ukrajnától elcsatolt Krím félszigetet az orosz szárazfölddel összekötő fő hídon ideiglenesen felfüggesztették a forgalmat 

– közölte a híd üzemeltetője.

Razvozajev később azt mondta, az orosz hadsereg visszaverte a kikötőváros elleni rakétatámadást.

Az előzetes adatok szerint a légvédelmi erők lelőttek egy rakétát a belbeki repülőtér közelében” 

– írta Telegramon.

Pénteken legkevesebb egy ukrán rakéta csapódott be az orosz fekete-tengeri haditengerészet szevasztopoli főhadiszállására egy olyan támadásban, amely a feltételezések szerint a flotta parancsnokának, Viktor Szokolov admirálisnak az életét követelte – írja a portál.

Nyitókép: AFP

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. szeptember 26. 10:01
MUSZKASZOPÓK IRÁNY A LÖVÉSZÁROK. VIGYETEK BILIT A KIS OSTOBA BUKSITOKRA!
monuskaroly
2023. szeptember 26. 09:34
Ukrajna Magyarország ellensége!!! Ezt bizonyítja minden nap, így nem hagy más lehetőséget, mint hogy a teljes pusztulását kívánjuk!!!
Tarpibp
2023. szeptember 26. 07:53
A vén szaros pont olyan hülye, mint a brit tudósok. Miért nem.megy ki abfrontra ott osztani az észt? A legnagyobb hiba az lenne, ha az ukránok Oroszország területére lépnének vagy tömegesen támadnák távolról. Onnantól már "megtámadták Oroszországot" lenne a mondás és lenne harcoló ember tömegével. Amennyiben a távolsági fegyverek sikeresek lennének az oroszoknak a nuklearis fegyverek maradnának válaszul. Kijevet az egész tetves amerikai vezetéssel együtt le kellene söpörni a földszínéről. Minden kijevi vezető amerikából érkezett.
Mich99
2023. szeptember 26. 07:53
Angol háborús propaganda egy légiriadó nyomán...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!