Kokaint szippantott fel egy félmeztelen nő testéről a repülés előtti éjszakán egy pilóta

2023. szeptember 27. 20:17

Szerencsére az eset kiderült, és nem engedték repülni a férfit.

2023. szeptember 27. 20:17
null

Eltiltották a repüléstől a British Airways az egyik pilótáját, miután kokaint szippantott fel egy félmeztelen nőről a felszállás előtt, írja a Sky News. A lap cikkéből kiderül: az egyébként családapa Mike Beaton egyik légiutas-kísérő barátjának dicsekedett el azzal, hogy hol töltötte el az előző éjszakát.

Elmondása szerint két helyi férfival, valamint egy walesi és egy fiatal spanyol nővel bulizott, akikkel egy szórakozóhelyen találkozott. Az este egy pontján az egyik férfi lakására mentek, ahol végül előkerült „néhány sor kokain”, amit aztán az egyik nő félmeztelen testéről szippantott fel.

A brit légitársaság az eset miatt egy éjszakán át késleltette emiatt a dél-afrikai Johannesburgból Londonba tartó járatát, mindaddig amíg egy helyettes első tisztet nem találtak, aki vissza tudta repíteni a gépet a brit fővárosba.

Beaton sima utasként repült vissza, majd még a reptéren is pozitív drogtesztet produkált. A British Airways azonnal kirúgta a férfit, akinek orvosi alkalmassági engedélyét is visszavonta a Polgári Légügyi Hatóság. 

A szervezet közölte: amennyiben a pilóta újra repülni akar, egy átfogó rehabilitációs programon kell részt vennie, amelynek végén az engedélyét csak akkor kaphatja vissza, ha a szakértői csapat teljesen elégedett a pilótával.

A brit légitársaság az eset miatt egy éjszakán át késleltette emiatt a dél-afrikai Johannesburgból Londonba  tartó járatát, mindaddig amíg egy helyettes első tisztet nem találtak, aki vissza tudta repíteni a gépet a brit fővárosba.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik