Kiakadt az ukrán külügy Orbán Viktor rádiós interjúja miatt

2023. szeptember 29. 13:31

Nem tetszett Oleg Nikolenkonak Ukrajna területének firtatása.

2023. szeptember 29. 13:31
Oleg Nikolenko

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán Viktor magyar kormányfő Ukrajna EU-s csatlakozása kapcsán arról értekezett pénteken a rádióban, hogy érdemes-e tárgyalni egy olyan ország felvételéről, amely háborúban áll, méghozzá területi háborúban. Emiatt nem tudjuk, hogy mekkora a területe, a népessége. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Pedig az Európai Unió egész rendszere arra épül, hogy mekkora egy adott ország területe, népessége, így osztjuk el a felelősséget és a forrásokat”

 – mutatott rá Orbán. 

Erre a feltevésre Oleg Nikolenko a Facebook-oldalán válaszolt: „Pozitívan vesszük tudomásul, hogy Magyarország miniszterelnöke aggódik Ukrajna európai uniós csatlakozása miatt. Tájékoztatjuk, hogy Ukrajna nem változtatta meg területét nemzetközileg elismert határain belül.”

Nyitókép: Oleg Nikolenko Facebook-oldala

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2023. szeptember 30. 00:52
Putyin épp most tartott választásokat a visszacsatolt területein. Miről hadovál ez a pöcsömöccse, ilyen tenyérbemászó stílusban?
Syndicalist-Cat
2023. szeptember 29. 23:19
Majd Putyin megfogja!
dios1968
2023. szeptember 29. 22:31
Ja még nem
Nyugatellenes
2023. szeptember 29. 19:02
Fuckrajna napjai meg vannak számlálva. Fegyverkezni, fegyverkezni, fegyverkezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!