Hihetetlen videón, ahogy felrobban egy meteor Törökország fölött!

2023. szeptember 03. 18:50

Előtte bevilágította az éjszakát.

2023. szeptember 03. 18:50

Az RTL szerint szombaton este Törökország fölött megjelent egy nagyméretű meteor, amely néhány pillanatig bevilágította a sötét éjszakát, majd felrobbant. Az esetnek több szemtanúja volt, és több felvétel is készült a jelenségről, amelyet az alábbi videón láthatnak:

Nyitókép: Képmetszet / RTL

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. szeptember 04. 06:03
Megnéztem volna, de elegem lett a szar reklámokból és ott hagytam a hírt… Az anyja picsáját…
Lord Vader
2023. szeptember 03. 20:36
Második Cseljabinszk. Hála az égnek rengeteg pénzt fordítunk az égbolt megfigyelésére, így időben tudjuk jelezni a potenciális veszélyt. Mázli, hogy nem olyanra mennek el összegek, mint Ukrajna, háború, LMBTQ-propaganda meg a többi.
tikkadt-szocske
2023. szeptember 03. 19:56
" Majdnem elpusztította a Fóldet egy meteor!" " Sokkal közelebb álltunk a világvégéhez, mint eddig bármikor" " Hös ukrán drónok lelőtték a Világot veszélyeztető meteort!" Én adjak tanácsot a kattintásvadászoknak?
I feel the earth move under my feet
2023. szeptember 03. 19:09
Mitől hihetetlen? Miért is kellene hihetelennek lennie? Balfasz firkászok a szegényes nyelvi eszközeikkel kattintásra vadásznak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!