Fotón, ahogy a korrupcióval vádolt Eva Kaili besétál az Európai Parlamentbe

2023. szeptember 12. 17:46

Sőt a keddi plenáris ülésen már szavazott is.

2023. szeptember 12. 17:46

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Eva Kaili, a korrupcióval vádolt görög szocialista politikus nyár elején szabadult a házi őrizetből, majd az olasz Corriere della Sera lapnak adott nagyinterjút, amelyben többek között arról beszélt: 

célja, hogy újra részt tudjon venni az Európai Parlament munkájában. 

Eva Kaili júliusban ténylegesen visszatért: az EP volt alelnöke az uniós törvényhozás plenáris ülésén Strasbourgban vett részt, sőt a szeptember 12-i plenáris ülésen már szavazott is.

Forrás: olvasói fotó

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Simon Wohlfahrt / AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. szeptember 14. 07:58
Kiállta a próbát, tartotta a száját.. most végleg bevették a brancsba. Sötét a jövő..
GrumpyGerald
2023. szeptember 13. 20:35
Míves szegecseket vertek az EU koporsójába... Lassan, de biztosan le is engedik a pöcegödörbe. :/
Robi54
2023. szeptember 13. 12:39
Pöcegödör.
tailor
2023. szeptember 13. 10:08
ez csak azért lehetséges mert ott a bőröndös pénzezés természetes dolognak számít .... amikor az apja menekülőre fogta az volt az árulkodó pillanat hogy bár természetes de nem helyénvaló ... hogy Marokkó vagy Tunézia érdekeit próbáljuk egyéni pénzért brüsszelizálni .... és ezzel meg Európát zilálni .... szóval pont fordítva .... és mivel az első ember és a férje is belebukott már és mégsem hát szabad út ... lúzer aki kihagyja ha már ott van .... hát nem ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!