Dobrevvel parolázó amerikai demokrata képviselő: Az orosz hadsereg 60 százaléka elpusztult az elmúlt másfél évben

2023. szeptember 01. 11:08

Jason Crow-t emellett aggasztja a magyar kormány NATO-val kapcsolatos retorikája és a demokrácia itteni állapota.

2023. szeptember 01. 11:08

Ezt is ajánljuk a témában

Crow kifejtette az interjúban, hogy teljesen máshogy látja az ukrajnai háborút, mint Orbán Viktor, szerinte ugyanis „az orosz hadsereg 60 százalékát elpusztították az elmúlt másfél évben. A szankciók működnek, nyomást gyakorolnak Putyinra.”

Szerinte még több szankcióra van szükség, s azokat hatékonyan végre is kell hajtani.

A Telex kérdésére Crow kifejtette, hogy a legtöbb háború tárgyalóasztalnál ér véget, viszont jelenleg semmi sem utal arra, hogy Putyin hajlandó lenne jóhiszeműen tárgyalni. A háború kapcsán leszögezte,

aggasztja Orbán retorikája,

amikor ellenségnek nevezi az Egyesült Államokat, vagy arra utal, hogy a NATO-tagállamok részben vagy egészben felelősek az ukrajnai konfliktusért, mondván provokálták Oroszországot. Szerinte ezek az állítások egészen egyszerűen nem igazak.

De azt azért megjegyezte, hogy a tárgyalásos rendezéshez szükség lesz az európai országokra és az Egyesült Államokra is. 

Chow elmondta, hogy támogatja Ukrajna EU- és NATO-csatlakozását, viszont előbbit tartja valószínűbbnek. Végül pedig arra ösztökélte a magyar kormányt és a miniszterelnököt, hogy változtassák meg a retorikájukat. Szerinte az nem a magyar emberek érdekét szolgálja, és sem a magyar gazdaságnak, sem az ország biztonságának nem tesz jót.

„Demokratikus struktúrákra, független igazságszolgáltatásra és szabad sajtóra van szükség. Ezek kéz a kézben járnak a jóléttel”

– zárta a beszélgetést.

Nyitókép: Facebook

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2023. szeptember 01. 21:45
Összegyűlt az álom csapat! Ezeke a cikkek meg szövegek olyanok mind ha csak álom vilagból jönnennek... Vagy talán én lennek egy másik vilagban.?¿ szörnyű hogy mennyire össze zavarható egy emberi agy.
bagira002
2023. szeptember 01. 20:12
Gyurcsány a gáztárolókat , villany, víz , szolgáltatókat , autóutakat , gyárakat a külföldi tőkéseknek eladta hol a pénz eltüntették . 1.5 millió munkanélküliség bérek nyugdíjak csökkentése , energiaárak 3x emelése . Gyurcsányné szerint ez a jólét 2002-2010
lanya
2023. szeptember 01. 19:51
Szerencsétlen libsi ügynök. Érdekes, hogy egyesek hogy tudnak ilyen lelki sötétségben élni!
madárinfluencer
2023. szeptember 01. 19:33
Remélem Klárika referenciaként átadta az amerikai uraknak az öszödi beszéd angol nyelvű változatát, bőrkötésben. Lássák az urak, hogy nem akárkivel próbálják ám az amerikai demokráciát népszerűsíteni itt a primitív keleti végeken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!