Döbbenet! Óriási aligátor vonszolt egy holttestet a floridai utcán, majd lelőtték

2023. szeptember 23. 16:32

A nyomozók még mindig próbálják meghatározni a hüllő által vonszolt személy halálának okát.

2023. szeptember 23. 16:32
null

Nem mindennapi esemény történt a minap Floridában, ugyanis a hatóságok egy hatalmas aligátort fogtak el pénteken, miközben egy holttestet próbált elrángatni egy floridai kanálisban – számolt be a New York Post.

Egy szemtanú szerint a hüllő az állkapcsai közé szorítva vitte áldozatát Largo lakóutcájában, mindössze négy mérföldre délre Clearwatertől.

Tudtam, hogy egy test van a szájában, ezért elkezdtem felvételt készíteni” 

– mondta JaMarcus Bullard szemtanú a Spectrum Bay News 9-nek. Bullard, aki éppen állásinterjúra tartott, riasztotta a tűzoltóságot.

 

A helyszínelők ezt követően kihúzták a hüllőt a vízből, és beleeresztettek néhány lövést  – mondta Bullard. A Pinellas megyei seriff hivatala megerősítette, hogy mind az áldozatot, mind a hüllőt kirángatták a csatornából, de nem volt hajlandó megmondani, ők lőtték-e le az aligátort.

A terület a népszerű Ridgecrest Park közelében található, amely magában foglal egy 5 hektáros tavat, amelyről köztudott, hogy tele vannak aligátorokkal. Rendszeresen kóborolnak a környéken, de az, amelyiket pénteken megölték, az egyik legnagyobb volt, amivel valaha találkozott. A nyomozók még mindig próbálják meghatározni a hüllő által vontatott ember halálának okát.

Az esetről készített felvételt ide kattintva tekinthetik meg.

***

Nyitókép: holly gregory/X/ New York Post

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. szeptember 24. 18:42
Akit Szerinted a gator hobbiból vonszolta ?
iimre
2023. szeptember 24. 16:49
"Obsitos Technikus szeptember 24. 01:47 A halál oka éhség. Az aligátoré." Jajaja, halálra zabálta magát a hüllő… :D
EX_Terminator
2023. szeptember 24. 13:21
Valaki tényleg meg fog gebedni...
B_kanya
2023. szeptember 24. 13:14
"Kovács Ubul 2023. szeptember 23. 16:44 Döbbenet! Óriási aligátort vonszolt egy holttest a floridai utcán, majd lelőtték" Na EZ tényleg világhír lenne. World War Z.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!