Brutális ukrán rakétatámadás érte a Krímen fekvő Szevasztopolt, rengeteg a sérült (VIDEÓ)

2023. szeptember 13. 07:28

Szerda hajnali 3 óra körül fényvillanásokat észleltek az emberek a város felett. Ezután körülbelül tíz robbanás volt hallható.

2023. szeptember 13. 07:28

Mihail Razvozhajev, Szevasztopol Moszkva által kinevezett tisztségviselője a Telegramon közölte: legalább 24 ember megsérült a Krím-félszigeten fekvő Szevasztopol városát ért kijevi rakétatámadásban szerdán, 

négy ember állapota súlyos.

A kormányzó hangsúlyozta: a szevasztopoli hajógyárban tűz ütött ki korábban, a város polgári létesítményeit nem fenyegeti veszély. 

A TASZSZ tudósítója mindeközben arról ír, hogy helyi idő szerint 

hajnali 3 óra körül fényvillanásokat észleltek az emberek a város felett. Ezután körülbelül tíz robbanás volt hallható, 

miközben a légvédelem aktívan dolgozott.

Nyitókép: X


 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2023. szeptember 13. 12:53
Na, ennek aztán nincsen köze a háborúhoz, ez mezei terrorizmus. Már fel is lehet tenni az ukránokat a terrorizmust támogató országok közé.
csapláros
2023. szeptember 13. 11:47
Lord Vader 2023. szeptember 13. 07:42 Bazdmeg, mikor teszel már különbséget egy "tót majom" és a "Lord Vader a tót majom" között? Ha nem tudsz magyarul, mert hogy a tótok NEM ISMERIK ezeket a nüansznyi finomságokat, akkor mi a faszt keresel egy magyar oldalon??? Mazochista módon teremtesz újabb és újabb okokat a megalázásodra, hogy azután jól kiverhesd magadnak... Hülye egy fétis, mert mások inkább pornót néznek.
csapláros
2023. szeptember 13. 11:40
Lord Vader - 5m007h 0p3ra70r 2023. szeptember 13. 08:02 TOVÁBBÁ: 4. akiknek nem derogál a KÉTNYELVŰSÉG a Muravidéken, miután a 27 ezernyi szlovénnak is hivatalos iskolai oktatás keretében kell elsajátítaniuk a magyar nyelvet, kb. 5700 ott élő magyar kedvéért! 5. Szlovénia KÜLÖN a magyar nemzeti közösség gazdasági alapjának serkentési 2017-től ciklusonként újabb és újabb programokat biztosít az új munkahelyek létrehozása, a meglévők megőrzése, új infrastruktúra kialakítása és a meglévő modernizálása, valamint a térség vonzerejének növelése érdekében, a gazdasági befektetések ösztönzése, az idegenforgalmi tevékenységek és termékek létrehozásának ösztönzése, és a Muravidék promóciója és a program kivitelezésének támogatása területein. A birkabaszó tótok ezzel szemben ott szabotálják a Felvidéket ezeken a területeken, ahol tudják!!!
csapláros
2023. szeptember 13. 11:29
Lord Vader - 5m007h 0p3ra70r 2023. szeptember 13. 08:02 ..."Ne már, tényleg szlovén? Azok most szlovékek vagy szlovánok? Nagyon keverem ezeket a semmi népségeket, mint a szlovén."... MÉG JÓ, hogy kevered, amikor FÉNYÉVEKRE vannak lemaradva a szlovákok a szlovének mögött, egy csaknem osztrák fejlettségű 2,5 milliós néptől, akiknek NEM DEROGÁL 1. az alkotmányában őshonos népnek elismerni a magyart 2. ÁLLANDÓ parlamenti képviselőt biztosítani a muravidéki magyarságnak és nem POLITIKAI pártképviseletet követelni tőlük, mint a tótok teszik, hogy ha nincs az MKP-nak vagy az Összefosásnak 5 %-nyi választója, akkor egy nagy lófasz a felvidéki 420 ezres magyarság seggébe. 3. Magyar Önkormányzatot alapítani (rövidítve MMÖNK) a Muravidéken, a szlovén Alkotmány 64. szakasza és a Nemzeti Önkormányzati Közösségekről szóló törvény értelmében. TOVÁBBÁ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!