Becsekkolna Brüsszelbe a magyargyűlölő román párt

2023. szeptember 12. 11:47

Brüsszel lassan csatatérré válik, ahol nem a jobboldal „védelme” lesz az első számú prioritás – fogalmaz a The European Conservative.

2023. szeptember 12. 11:47

„A román AUR (a Románok Egyesüléséért Szövetség)-párt rendkívül lelkesnek tűnik” – fogalmaz angol nyelvű cikkében a The European Conservative, melyben a portál azt fejtegeti: a magyargyűlölő román párt vajon készen áll-e Brüsszelre, valamint azt, hogy az EP-ben működő „konzervatív blokk” készen áll-e az együttműködésre a szélsőséges párttal.

A lap írásának végén arra jut: „sajnos” nem sok reménnyel kecsegtet a román szélsőséges párt arra vonatkozóan, hogy képes lenne bármilyen szempontból is változtatni radikális mivoltán a választás napjáig, így mint fogalmaznak: arra vonatkozóan „nincs egyértelmű válasz, minden frakciónak magának kell eldöntenie”, hogy szerinte érdemel-e helyet az AUR az eruópai „konzervatív” szférában.

Ráadásul

Brüsszel lassan csatatérré válik, ahol nem a jobboldal „védelme” lesz az első számú prioritás”

– vallja be keddi cikkében The European Conservative.

***

A portál eredeti, angol nyelvű cikkét ide kattintva olvashatja.

 

Nyitókép: MTI/EPA/Robert Ghement

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lauderstenonis-2
2023. szeptember 12. 13:46
Ők is részei annak a jobboldali fordulatnak, amiben a fidesz reménykedik?
connorj
2023. szeptember 12. 12:52
39000 négyzetkilóméter visszajár. (Észak Erdély, mínusz { Kolozsvár, dél-Nagyvárad, Nagybánya, Máramaros, Cosbucfalva}. )
nempolitizalok-0
2023. szeptember 12. 12:49
Ezeket az eurobolsik és libsik várnák a frakciójukba. Botmixer még lelkesebb támogatókra találna mint a mostani elvtársai.
jan36
2023. szeptember 12. 12:23
Brüsszelben testvérekre lelnek az ellenzékben. Érdekes belterjes szaporulat alakulna ki egy Cseh-Tanasa, Sosoaca-Újhelyi vagy Siion-Donáth románc következményeként. Csak, a siker érdekében Csehnek nem kellene forszíroznia a genderelméletet. Azt, ezek a vadbocskorosok nem díjazzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!