Az ukrán elnöki tanácsadó szerint az oroszok a frontra küldenék a munkanélkülieket

2023. szeptember 26. 08:25

A tanácsadó szerint Andrej Gurulev orosz parlamenti képviselő azt javasolja, hogy minden munkanélkülit küldjenek a háborúba.

2023. szeptember 26. 08:25
null

Érdekes koncepcióval állt elő egy orosz politikus. Anton Gerascsenko ukrán elnöki tanácsadó közösségi oldalán írt Andrej Gurulev orosz parlamenti képviselő javaslatáról, miszerint minden munkanélkülit háborúba kellene küldeni.

A képviselő szerint a tétlenség az egyik olyan probléma, amely megakadályozza az orosz hadsereget abban, hogy elérje céljait Ukrajnában. A minap a "Solovyov LIVE" című műsorban igen erős állításokat fogalmazott meg.

A munkanélküliek is menjenek el, az Isten szerelmére, a szovjetek hatalmáért!

– mondta a képviselő. 

Emellett azt is szükségesnek tartja, hogy visszatérjenek a 12 órás munkanaphoz a védelmi-ipari komplexum vállalkozásai.

Az eredeti bejegyzést itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. szeptember 27. 11:54
MUSZKASZOPÓK IRÁNY A LÖVÉSZÁROK. VIGYETEK BILIT A KIS OSTOBA BUKSITOKRA! .-
balbako_
2023. szeptember 26. 17:51
Az ukránok a saját dolgaikkal foglalkozzanak. A lakosságuk megfeleződött, az államuk csődben, a termőföldjük idegen kezekben, az adósságuk kamatait is 100 évig fizetik.
mandiren
2023. szeptember 26. 13:16
Anton Gerashchenko Ukrainian patriot. Advisor to the Minister of Internal Affairs of Ukraine. Founder of the Institute of the Future. Official enemy of Russian propaganda
B_kanya
2023. szeptember 26. 12:19
Azért jó lenne a Kreml részéről is megnézni, tényleg volt-e ilyen nyilatkozat vagy benyújtott javaslat, nehogy antonkáról kiderüljön, beleütötte az orrát zselé porcukrába.... Láttátok brandon beszéde alatt, hogy ráncolta zseléke a porszívós nózikáját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!