Az oroszok nem tettek le céljaikról az ukrán szárazföldi erők parancsnoka szerint

2023. szeptember 06. 11:40

Olekszandr Szirszkij szerint egyszerre védekeznek és nyomulnak előre az ukrán csapatok.

2023. szeptember 06. 11:40

Továbbra is nehéz a helyzet a keleti frontvonal mentén, és az ukrán csapatok fő feladata a megbízható védelem biztosítása és az erősségek elvesztésének megakadályozása, valamint a sikeres előrenyomulás és a kijelölt vonalak elérése Bakhmut irányába – közölte szerdán Olekszandr Szirszkij, az ukrán szárazföldi erők parancsnoka.

Szirszkij szerint az ellenség „továbbra sem tett le arról, hogy további területeteket foglaljon el”. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Diego Herrera Carcedo / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miles1
2023. szeptember 06. 12:55
A szírszkijj :D A fuckránok zseniális tábornoka! A banderisták napóleonja, a szurzsik-vidék hódító vilmosa, :DDDD Ezt a tehetségtelen köcsögöt bízta meg zselékirály SZEMÉLYESEN bakmutty védelmének biztosításával. Azután a déli naaaaaaagy fuckrán ellentámadás kidolgozásával. Azután északra küldte, hogy biztosítsa, az oroszok nem kelhetnek át az Oszkol folyón... :))) Szerintem, végre valami géniuszához méltó feladatot is rá lehetne bízni.. :) És mindenkit megnyugtatok, ez még a jóhiszeműség jele tőlem, hogy szirszkijt csak egy tehetségtelen szánalmas köcsögnek tartom. Mert tarthatnám zselé cimborájának, közös gazdáik alázatos szolgájának, aki tökéletes munkát hajt végre fuckrajna kiürítésében, a fuckránok kiirtásában....
istvanpeter
2023. szeptember 06. 12:47
Nos, reálisan értékelve a helyzetet, a valóságban az oroszok tulajdonképpen egy preventív felszabadító háborút folytatnak. Ugyan is, a háttérhatalmi maffia már Oroszország teljes feldarabolását és gyarmatosítását készítette elő, s ezzel egyidejűleg kíméletlenül elkezdték üldözni az Ukrajnában élő, mintegy tízmillió orosz embert. Kezdetnek betiltották az anyanyelvüket és sokakat le is gyilkoltak közülük, s egy esetleges ukrán győzelem esetén még kegyetlenebb megtorlás várna rájuk. Ezért a népszavazásokon nagyon is komolyan vették, hogy vissza akarnak térni az Anyácska kebelére.
Jajdejónekünk
2023. szeptember 06. 12:24
Fene má ezekbe a oroszokba hogy nem tesznek le a céljaikról! Miért nem engedik a ukránokat győzni?
Lombi
2023. szeptember 06. 12:19
Feladat az erős védekezés és az előrenyomulás. Az oroszok pedig nem tettek le a terveikről. :)))) Valóban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!