Az amerikai külügyminiszter az ukrán fronton járt, hogy megnézze, mire költik a pénzüket

2023. szeptember 07. 19:33

Az USA újabb 300 millió dollárt ad Kijevnek a határvédelemre.

2023. szeptember 07. 19:33

Az amerikai külügyminiszter, Antony Blinken az X közösségi média felületen osztott meg néhány képet az ukrajnai határon tett látogatásáról.

A bejegyzésben leírta: „meglátogattam a határőrséget, hogy megtekintsem, hogyan védelmezik Ukrajna területét és népét”. 

Hozzátette, az USA további 300 millió dollárt nyújt Ukrajna rendvédelmi szektorának. 

Blinken szemrevételezte az ukrán határőrségnek átadott amerikai felszerelést, megfigyelő drónokat és páncélozott járműveket Kijev mellett, majd egy aknamentesítési központban is látogatást tett.

Nyitókép: X/Antony Blinken

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. szeptember 08. 04:58
- Na zseléke mire költötted a pénzünket? - Tudod blink-vinki, szorosabbra zártuk a határőrizetet, egyetlen hadrafogható hullajelölt sem menekülhet nyugat felé. - Jól van zseléke, itt a csekk, de ne költsd el egyszerre!
Lisa
2023. szeptember 07. 22:52
A WALESI BÁRDOK Edward király, angol király Léptet fakó lován: Hadd látom, úgymond, mennyit ér A velszi tartomány. Van-e ott folyó és földje jó? Legelőin fű kövér? Használt-e a megöntözés: A pártos honfivér? S a nép, az istenadta nép, Ha oly boldog-e rajt' Mint akarom, s mint a barom, Melyet igába hajt? … Arany János
letsgobrandon-2
2023. szeptember 07. 21:47
tiszta szégyen ..........az USA is meg a ukránok is .. megérdemlik egymást
bodosoldier-2
2023. szeptember 07. 21:29
Valaki már irta.A Mandiner az új 444.Van itt 6-7 tetves libsi fasz,akik szétbasszák az egész kommentfalat.Ezt élvezi a mandiner szerkesztősége?Erre veritek a faszotokat.Csak annyi a különbség,hogy innen nem basznak ki mint 444-ről.De gyanitom eljön még az az idő is.Sejtem,hogy az EU-s választások előtt jön egy kis rostálás.A dollárnak nincs szaga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!