Alice Cooper: Elítélem, hogy kisgyerekeket érzékenyítenek transzneműséggel

2023. szeptember 01. 17:27

Valószínűleg nem veszi jó néven a genderlobbi a rocksztár kijelentését.

2023. szeptember 01. 17:27
WIEN: KONZERT ALICE COOPER

A 75 éves rocksztár, Alice Cooper a Stereogumnak adott interjút, amelyben megkérdezték többek között a transzneműségről is. Erre válaszolva azt mondta, hogy bár megérti, hogy „vannak ilyen esetek, de

„attól tartok ez csak egy múló hóbort, és egy csomó ember csak annak vallja magát. 

Elítélem, hogy ezt az egész ügyet hatéves gyerekeknek mutogatják. Nekik még fogalmuk sincs semmiről, csak játszani akarnak, te pedig odamész, hogy »igen, kisfiú vagy, de lehetsz kislány is, ha akarsz«?”

Hangsúlyozta, hogy ilyen témákat még kamaszkorúakkal sem szükséges megbeszélni, nemhogy gyerekekkel, mivel az ember ebben a korban a saját identitását keresi. 

Persze, bármi lehetsz, akár egy fa is. (...) Annyira abszurd, hogy már nevetséges, egy nagy vígjáték az egész”

Azt is elmondta: előbb hagyni kellene, hogy az embereknek kifejlődjön a szexuális tudatossága, mielőtt azon kezdenének gondolkodni, hogy fiúk-e, avagy lányok.

Nyitókép: Hans Klaus Techt / APA / AFP

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BBrutus
2023. szeptember 02. 10:29
Ott a pont.
EX_Terminator
2023. szeptember 02. 00:36
ezek. semmibe. nem. pofázhatnak. bele. és. innen. kezdve. ha. meg. merészelik. tenni. jobb. ha. imádkoznak. az. életükért.
SzaboGeza
2023. szeptember 01. 22:17
Na végre egy normális hang Alice Coopertől!!! Dalba is foglalhatnád!!!
Hangillat
2023. szeptember 01. 21:22
School's in. Alice nyaka körül kélnyó tekergett, most a gender-bender agykorcsai ac/dc-ízhetnek. Fiú vagy lány? Katica vagy szentjánosbogár? KAJÁn bogárzat? Férfiként szörnyethalni halni majd férfiként szörnyet szülni, netán fordítva? Bűntett: akik agyaltak, hogy a gender törvénnyé iszonyodhatott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!