Zsoldoshadseregből oktatási szervezet lett a Wagner csoport

2023. augusztus 16. 19:19

A belarusz védelmi minisztérium több videót is közzétett, amelyeken látható, hogyan képzik ki a Wagner zsoldosai a csapataikat.

2023. augusztus 16. 19:19

A jogi személyek és egyéni vállalkozók belaruszi egységes állami nyilvántartásában közzétett információk szerint a Prigozsin vezette orosz zsoldoshadsereget Wagner-csoport néven oktatási szervezetként jegyezték be augusztus 3-án a belarusz Tsel nevű falujában – írja a CNN

A lap emlékeztet, hogy a Wagner júliusban tábort vert Oszipovics város közelében, miután júniusban lázadást szervezett és elindult Moszkva felé.  A belarusz védelmi minisztérium bejelentette, erői közös hadgyakorlatot tartanak a Wagner-harcosokkal a NATO-tag Lengyelországgal közös határ közelében. A védelmi minisztérium több videót is közzétett, amelyeken látható, hogyan képzik ki a Wagner zsoldosai a csapataikat.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Telegram

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2023. augusztus 19. 09:51
"Zsoldoshadseregből oktatási szervezet lett a Wagner csoport". Katonákból pedagógusok lettek. Hasonlítanak a "Tanítanék" mozgalom pedagógusaira.
faramuci
2023. augusztus 17. 08:44
Levelezőn is el lehet végezni??
Zolotarjov
2023. augusztus 17. 06:31
Na ugye..
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 16. 23:38
Még a végén a magyar oktatási rendszer válságát is megoldják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!