Videón a hétfői odesszai pusztítás – lángba borult az ukrán város

2023. augusztus 14. 14:43

Az első közlések szerint egy szupermarket három alkalmazottja megsebesült.

2023. augusztus 14. 14:43
null

Az ukrán hadműveleti parancsnokság a Telegramon azt írta, háromszor érte támadás Odessza térségét, 15 drónt és nyolc Kalibr típusú rakétát vetettek be az orosz erők, azonban valamennyi támadást meghiúsította a légvédelem.

Azonban a rakéták törmelékei az ukrán hadsereg közlése szerint egy kiképzőintézmény kollégiumát és egy üzlethelyiséget is megrongáltak. Az első jelentések szerint egy szupermarket három alkalmazottja megsebesült.

Több épület ablaka betört, a közelben parkoló autók is megrongálódtak a lökéshullám következtében, két helyen tűz is keletkezett.

A lángok pusztításáról készült felvételt alább tekinthetik meg:

MTI/Mandiner

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2023. augusztus 14. 15:51
Természetesen minden igaz, a hohol légvédelem minden rakétát is lelőtt (meg egy bevásárlóközpontot is, állítólag) de sajnos néhány szilánk és törmelék ráesett erre-arra. Nem is értem a ruszkikat, ha sose indítanának rakétákat hanem egyből csak szilánkokat meg törmelékeket akkor mindig eltalálnának mindent amit akartak.
coyote-0
2023. augusztus 14. 15:04
A cím az igaz vagy szöveg? Lángba borult a város vagy minden rakétát lelőtt a légvédelem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!