Újabb ígéretes élőszereplős Disney-feldolgozás: a Hófehérkét játszó színésznő szerint a herceg egy „para zaklató”

2023. augusztus 15. 17:42

Rachel Zegler azt is felvetette, hogy a herceg összes jelenetét kivehetik a filmből.

2023. augusztus 15. 17:42

A Disney-féle Hófehérke élőszereplős feldolgozása címszerepét játszó Rachel Zegler szerint a mesében szereplő herceg egy „para zaklató”. Mint elmondta, az új feldolgozásban máshogy fog alakulni a történet. 

„Az eredeti rajzfilm 1937-ben jelent meg, amelyben nagy hangsúlyt kap egy lány szerelmi története, és egy fiúé, aki gyakorlatilag zaklatja őt. Ez nagyon furcsa. Szóval, ezt nem így fogjuk csinálni” – mondta nevetve. Hozzátette, míg az eredeti történetben a szerelem a központi téma, örül neki, hogy az új feldolgozás már nem csak erről fog szólni.

Szerinte akár az is előfordulhat, hogy a herceg összes jelenetét kivágják a filmből.

Korábban a főszerepre kiválasztott színésznő karaktere már kisebb botrányt robbantott ki, mivel a kolumbiai származású Rachel Zegler kinézetre sem épp egy Hófehérke, ami az angol és a magyar neve miatt is ellentmondásosnak hat.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Twitter-fotó

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2023. augusztus 16. 05:50
Rachel Zegler is an American actress, singer, YouTuber, and content creator who was born on the third day of May 2001 in Hackensack, New Jersey, to her parents, Craig and Gina Zegler. While her father Craig is a Polish Jew, her mother who is a homemaker is of Colombian descent. Miért is nem lepődtem meg.
remi
2023. augusztus 16. 05:40
A nigger hableányon is nagyot kaszált a dizni, nyilván ezen is azt fog. Sebaj, már forgatják a 3 testőrt is a nigger dartagnannal.
Nuttika
2023. augusztus 15. 21:58
Nevezzük át Shitblack-re és felőlem maradhat is a kis csitri koncepciója. Gal Gadot éppen kelve, kócosan, gyerektől lestrapáltan is szebb, mint ez a kis liba sminkelve. Teljesen el van szállva magától. https://www.sportskeeda.com/pop-culture/news-i-deserve-paid-every-hour-snow-white-actor-rachel-zegler-labled-insufferable-following-controversial-remark
Welszibard
2023. augusztus 15. 21:25
Tiltakozom! A Hófehérke szerepre miért egy afro-amerikai színésznő van jelölve, aki még pluszban genderfluid vagy legalábbis transz! Micsoda felháborító méltánytalanság ez az USA demokráciától! Pressmann nagykövet úr, tegyen valamit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!