Sebestyén Balázsék a woke-ról: „Hófehérkét azért hívják így, mert hófehér a bőre... nem tehetsz be mást!”

2023. augusztus 30. 17:46

A műsorban arról is kifejtették a véleményüket, hogy a mesében szereplő törpéket átlagos méretekkel rendelkező színészek játsszák.

2023. augusztus 30. 17:46

Sebestyén Balázsék rádióműsorában szóba került, hogy a Hófehérke élő szereplős remake-jében egy olyan ember játssza a főszerepet, aki – ahogy a műsorban fogalmaztak – „egyáltalán nem mondható fehérnek”

Azért hívják így, mert hófehér a bőre... nem tehetsz be mást”

 – hangzott el a műsorban. Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, Rachel Zegler, a mese főszereplője korábban azt nyilatkozta, hogy 

a filmet politikailag korrekt módon frissíteni kell, 

és az eredetit elavultnak nevezte. Mint ismert, a mesében szereplő törpéket átlagos méretekkel rendelkező színészek játsszák, amelyre a következő reakció érkezett a műsorvezetőtől: „De miért bántja a kisnövésű embereket ha egy mesében törpékről van szó? De mi lesz a törpenövésű színészekkel? Ők nem kapnak emiatt szerepeket?”

A műsor vonatkozó részét alább hallgathatják meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Twitter-fotó

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2023. augusztus 31. 21:11
mreinstand, akkor miért ugrálnak a niggerek, ha fehér embert feketére maszkíroznak, amikor fekete szerepük van? Akkor nem illetlenség a bőrszínt emlegetni, te seggfej? Felőlem fekete segg feje is lehetsz.
DeGar
2023. augusztus 31. 20:18
Miért, Koromfeketécske nem érezheti magát hófehérnek? Ejnye-bejnye.
dios1968
2023. augusztus 31. 16:51
És majd kiderül hogy a 7 törpéből a politikai korrektség nevében minimum3,5 buzi
MyOp
2023. augusztus 31. 15:16
Azok a kurva törpék, hogy nem tudnak végre néger rézfaszú baglyok lenni úgy, hogy Macron elnök visítson. Ez a szép új világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!