Putyin részvétét fejezte ki Prigozsin családjának

2023. augusztus 24. 19:10

Az orosz elnök beszédében tehetséges üzletembernek nevezte a Wagner-csoport alapítóját.

2023. augusztus 24. 19:10
PUTYIN, Vlagyimir

Először szólalt meg Vlagyimir Putyin orosz elnök a tegnapi repülőgép-szerencsétlenség óta, és részvétét fejezte ki az orosz Wagner-csoport alapítójának, Jevgenyij Prigozsin családjának – számolt be róla a The Guardian.

Egy televíziós beszédben Putyin tehetséges üzletembernek nevezte a Wagner-csoport alapítóját, és azt mondta, hogy a nyomozók kivizsgálják a történteket, de ez időbe telik.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Gavriil Grigorov

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2023. augusztus 25. 07:34
Kinek az érdeke? Nagyon sokaknak. Tehát elmondhatjuk,sose fogjuk megtudni ki volt a megrendelő. Kennedy ügyben van új fejlemény?
Tárkány Álmos
2023. augusztus 25. 06:16
Ez még csak az oda. Remélem, lesz vissza is. Majd akkor kérem a kávét.
Falióra tábornok
2023. augusztus 25. 04:45
majd rákenik a csecsenekre, mint a nyemcov-gyilkosságot. vagy kangosvili megölését berlinben. ja, nem. a németeket csak ideig-óráig tudták félrevezetni. de nyemcovnál bevált. persze ebbe kadirov még belerondíthat, ha hirtelen úgy kezd el hencegni prinyó kinyírásával, hogy az alávág a kreml meséjének.
incze
2023. augusztus 25. 02:50
van a pofáján (valamelyik klónjának a pofáján) bőr
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!