Putyin nem tartotta be a szavát

2023. augusztus 23. 20:49

Prigozsin kereken 60 napot élt a júniusi puccsa óta.

2023. augusztus 23. 20:49
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Több megerősített információ szerint Jevgenyij Prigozsin lezuhant magángépével Oroszország felett a tveri régióban. Vele együtt lehetett a teljes Wagner-csoport felsővezetés is, Dmitrij Utkinnal együtt. Afrikából jöttek vissza Oroszországba. A jelenlegi fő verzió: a gépet lelőtte az orosz légvédelem.

Putyin nem tartotta be a szavát... Prigozsin kereken 60 napot élt a júniusi puccsa óta. Ez nem jó üzenet az orosz elitek számára.

Ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy Prigozsint egyszer már temették 2019-ben, amikor Kongóban zuhant le egy An-72 gép, Wagner zsoldosokkal a fedélzetén. Később kiderült, hogy ő nem volt azon a gépen.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Handout / TELEGRAM/ @concordgroup_official / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bider-Mayer
2023. augusztus 24. 18:12
Szerintem nem szegte meg minden a terv szerint halad.
KBA98
2023. augusztus 24. 16:38
Anton! Mi kértük, hogy ne szerepelj a TV-ben, de itt se!
rugbista
2023. augusztus 24. 10:08
Az, hogy Prigozsin elhitte az ígéreteket (látta, hallotta ezeket már valaki?!), azt mutatja, hogy egy hülye, alkalmatlan a szerepére. Egy KGB-s szava nem szentírás. Ez a legenyhébb kifejezés. Pláne nem biztos ígéret holmi puccskísérlet után.
Speer
2023. augusztus 24. 08:38
Lehet csak nyugdíjba ment, talán már valami nyugodt szigeten pihen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!