Női vezetőt akarnak látni a nyugati hatalmak az ukrán védelmi tárca élén

2023. augusztus 14. 15:10

Egyes források szerint az új ukrán miniszter egyben a londoni nagykövet is lehet.

2023. augusztus 14. 15:10
null

A nyugati országok azt szeretnék, ha Ukrajnának új védelmi minisztere lenne – írta az nsn.fm politikai körökben keringő pletykákra hivatkozva.

A miniszter leváltása a folyamatos korrupciós botrányok és az ukrán katonai osztály beszerzési kudarca miatt elég valószínűnek tűnik – tette hozzá a lap. 

Egyes feltételezések szerint Reznyikov helyére lehetséges jelöltek lehetnek Marija Berlinszkaja önkéntes, Irina Verescsuk ukrán miniszterelnök-helyettes és Darja Kalenjuk, a Korrupcióellenes Központ igazgatója.

Korábban egy parlamenti képviselő azt mondta, hogy 

az új ukrán védelmi miniszter egyben a londoni nagykövet is lesz

 – írta az nsn.fm.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szárnyra katak már olyan híresztelések miszerint Zelenszkij is megválna védelmi miniszterétől. Az Ukrainska Pravda szerint az elnöknek két jelöltje is lehet a pozícióra.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 14. 22:21
Zelenskij,magad döntöd el,.... Vagy mások... Nekünk mindegy,a nő legyen...transz,azt szeretitek...tanácsolom,szőke hajú...hosszú lábú...agy nélküli...illik oda...hozzátok... Ui.: Kokózzon is...
SzaboGeza
2023. augusztus 14. 19:58
Nem nőt! Transnőőt!!! Az már olyan Disney + os!:))) Szóval Elenszkijnek üzentek, hogy ennyi volt!! Ha most lelép, akkor még nem hal meg!!:)
templar62
2023. augusztus 14. 19:08
Tabori Fapipa
templar62
2023. augusztus 14. 19:07
Cherchez la femme
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!