Kiderült, Putyin elmegy-e Prigozsin temetésére

2023. augusztus 29. 12:37

Dmitrij Peszkov minden kétséget eloszlatott.

2023. augusztus 29. 12:37

Vlagyimir Putyin nem vesz részt Jevgenyij Prigozsin temetésén – közölte kedden Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Újságíróknak azt mondta, hogy a Kreml nem tud a tervezett temetési előkészületekről, mondván, hogy ez a család ügye – írta meg a The Guardian. A lap arról is tájékoztatott, hogy

a Kreml továbbra is tagadja, hogy Putyin ölte meg a Wagner-főnököt,

és „abszolút hazugságnak” nevezte a nyugati hírszerzés értékeléseit Putyin esetleges érintettségéről.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/AP/Szputnyik/Kreml pool/Mihail Mecel

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 29. 19:20
Temetésre nem szokás meghívni az embereket. Jön aki jön. Nem a család dolga. A temetést követő halotti torra szokás meghívni a vendégeket. De egyre kevesebb család tart olyant.
hlaci83
2023. augusztus 29. 13:07
Kiderült? Tényleg??? Lemaradt a kibaszott MUTATJUK!!! Inkább a fórumot csinálnátok már meg, mai napig nem lehet visszanézni egy helyen a válaszokat. Az oldal is lassú, de legalább "szép". Vegyetek még fel Blikk szintű "újságírókat", akkor még jobb lesz.
NDAP1945
2023. augusztus 29. 12:53
Húsz évig voltak baráti, üzleti kapcsolatban, meggyilkolják a.nyugati titkos szolgálatok, nem elmenni a temetésére parasztság
Mandiner444hu
2023. augusztus 29. 12:42
Ukrajna tizenkilenc, Oroszország egy híján húsz Magyarország számára mind a két szláv entitás potenciális veszélyt hordoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!