Kevesebb NGO = több demokrácia

2023. augusztus 25. 07:40

Ilyen egyszerű.

2023. augusztus 25. 07:40
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Demokratikusan megválasztott vezetők nem a demokrácia, hanem annak a pénzügyi, gazdasági és kulturális mélyállamnak az ellenségei, amely a magukat civilnek hazudó, valójában politikát befolyásoló vagy egyenesen csináló NGO-kat és az olyan tematizáló, narráló hatalmakat irányítják, mint amilyen a New York Times is.

Kevesebb NGO=több demokrácia. Ilyen egyszerű.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. augusztus 25. 16:26
Ha azt képzelik hogy arra amit műveltek van bocsánat, és lehet megállás amíg teljes egészében be nem darálom meg semmisítem az egészet!? AKKOR MEGŐRÜLTEK.
llnnhegyi
2023. augusztus 25. 14:29
Pelso j. ! Belőled több, a libbcsikommcsikból kesebb! Tamásból is több!
Pelso j.
2023. augusztus 25. 13:18
kevesebb teféle- még több
Ez D-dúr és e-moll
2023. augusztus 25. 10:27
Sajnos, nem lehet nem egyetérteni Arany Jánossal, ami a demokráciát illeti: AZ 1869-I VÁLASZTÁSOK Irtó háboru volt küzdelmed az értelem ellen; Készül az irtó harc a kaput ellen: örülj! MÁSKÉPEN Mely ideálként leng vala Ifjú lelkem elébe; Majd vértanúként meghala: A szent hazának képe: Ti vagytok-é, kik most szavaztok, Szatócsok és részeg parasztok S megvesztek általa!?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!