Így néz ki belülről, amikor egy Humvee aknára fut (Videó)

2023. augusztus 17. 13:14

Látható, ahogy a lángok felperzselik az utasteret, de úgy tűnik, mindenki épségben megúszta.

2023. augusztus 17. 13:14
null

Az X nevű médiaplatformra került fel az alábbi harci felvétel, amelyen egy HMMWV (Humvee) páncélozott harcjármű belseje látható. A járműből hátulról kiszállnak, így csak hárman maradnak, köztük a géppuskát kezelő katona, amikor ráhajtanak egy aknára. Látható, ahogy a lángok felperzselik az utasteret, de úgy tűnik, mindenki épségben megúszta. 

Itt látható a felvétel: 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dermedt
2023. augusztus 17. 22:17
Ezt most komoly? A Mandineren már azt sem merik leírni, hogy ez egy ukrán humwee volt, ukrán katonákkal? Ennyire bevagytok fosva?
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 17. 19:10
Laikusok. Aknára futáskor tilos elhagyni a harcjárművet azonnal. Főleg nem egy elaknásított területre kiugrani. Valószínűleg mind meghalt. Azonnal oltani kell belül majd megpróbálni hátratolatni. Kidobálni a robbanásveszélyes hadianyagot. Rádión segítséget kérni. Ha olthatatlan a tűz hátrafelé kell menekülni egymás után ugyanabban a nyomvonalban. Ezek bepánikolt, képzetlen laikusok voltak.
mnmn
2023. augusztus 17. 17:18
one-man show
akkor ki
2023. augusztus 17. 16:28
Épségben megúszták, de később piszokul fájni fog az égésnyom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!