Genderhibrid gyerekek?

2023. augusztus 17. 16:55

A genderideológia, különösen annak gyerekekre vonatkozó része egyre szélsőségesebbé válik.

2023. augusztus 17. 16:55
null
Wesley J. Smith
Wesley J. Smith
National Review

„A genderideológia, különösen annak gyerekekre vonatkozó része egyre szélsőségesebbé válik. Most már azt mondják, hogy a gyerekek azonosíthatják magukat »felül« egy nemként, »alul« pedig egy másik nemként, vagy lehetnek félig fiúk, félig lányok. Ami még rosszabb, hogy ezt a biológiai valóságtól való egyértelmű elszakadást a genderideológiától átitatott felnőtt mentálhigiénés szakemberek támogatják. 

Egy kaliforniai kórház vezetője és professzora azt állította, hogy a gyerekek azonosulhatnak mitológiai ihletésű lényekkel, és azt állította, hogy ezek a gyerekek szeretik a sellőket – derül ki a Fox News Digital által áttekintett prezentációból .

Ehrensaft [a UCSF Benioff Gyermekkórház nemi fejlődési központjának mentális egészségért felelős igazgatója és vezető pszichológusa] olyan állításokat tett, amelyeket egyesek szélsőségesnek tarthatnak a nemi ideológiával kapcsolatban, többek között azt, hogy a gyerekek „genderhibridként” azonosíthatják magukat, amelyek közé tartozik egy mitológia ihlette lény, az úgynevezett »gender minotaurusz«, és hogy a gyerekek évszakonként megváltoztathatják nemüket, és a helytől függően is különböző identitásuk lehet.

De melyek is ezek az állítólagos hibridek?”

Nyitókép: Jaime Reina / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 17. 23:57
GENDER HIBRID GYEREKEK: https://www.youtube.com/watch?v=Fv81A50H2V0
Hangillat
2023. augusztus 17. 19:58
A PhD egyik visszafogója, hogy kutatás ürügyén életmű-alapot hozhat létre a jelölt, publikációknak rengeteg lehetőséget nyújt a valami új felfedezése, ami sokszor fel nem fedezhető feltalálásba enyészik. Jóhülyék ehhez manapság egyre jobban 'tanszékesednek' Ez a Diane akár a sósborszesz-nem belső fogyasztásra! Szakági-állami 'cenzúra' vagy AI szűrő? Az elgémberedett némber lángoló idióta- a fej nélküli gyufaszál is belobban. Usásoknál nem húzza ki a gyufát.
google-2
2023. augusztus 17. 18:22
Amikor nincs Isten, akkor bármiben hisznek, amikor nincs férfi meg nő, bármi lehet bárki.
elégia
2023. augusztus 17. 17:22
A gender gerjesztőknek egytől egyig rács mögött a helye. Egyik részüknek sitten, a többinek elmegyógyintézetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!