Az ukrán védelmi miniszter szerint minden rendben, nincs szükség mozgósításra

2023. augusztus 29. 07:59

Mellbevágóan optimista nyilatkozatot tett Olekszij Reznyikov.

2023. augusztus 29. 07:59

Több cikket írtunk a napokban az égetően szükségesnek tűnő ukrán mozgósításról: Zelenszkij például a mozgósítási hiányosságok megoldásáról beszélt, Reznyikov pedig korábban is lazára vette a figurát.

Most az Ukrainszkaja Pravda arról tudósít, hogy Ukrajna védelmi minisztere, Olekszij Reznyikov elmondta: Ukrajnában még nem hajtották végre a mozgósítási tervet, így nincs szükség a mozgósítási létszám növelésének bejelentésére. Hangsúlyozta: bár Ukrajna komoly veszteségeket szenved, de ezek szerinte „sokkal kisebbek, mint az oroszok veszteségei”. Persze vannak halottak és sebesültek, ismerte el, így a veszteségeket pótolni kell.

„Azt mondani, hogy ma kritikus a helyzet, hogy növelnünk kell a mozgósítást, ilyenről szó sincs” 

− mondta. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ANDRE PAIN / AFP


 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jandor
2023. augusztus 30. 04:31
Persze, mert az ukrán legfelsöbb Bíróság semmisnek mondta Zelinszkij mozgósítási rendeletét: The judge concluded that the presidential decrees on mobilization were not issued in accordance with the law, and therefore are not binding. Thus, the military enlistment offices do not have the right to force a person to perform military duties. They can only conclude labor contracts on a voluntary basis. The arguments included: “Human rights consolidate and concretize the ability to act within the limits established by the legal status. So, people are free from birth, no one has the right to violate their natural rights.”
nemecsekerno_007
2023. augusztus 29. 12:04
Atlantisz nem süllyed!!! :)))))))))))))) Ne üljetek fel a rémhíreknek. Jajjj ezt az elbaszott Disneyland-et baszd meg.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 29. 09:19
A világ legszarabb termékenységi rátájára hajt Ukrajna. Már 1.2...
Lord Vader
2023. augusztus 29. 09:13
Hitler a bunkerben 2.0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!