Az „Orbán-rák kimetszéséről” elmélkednek a Globalist magazin szerzői

2023. augusztus 21. 12:33

Egy szokásosnál is durvább hangvételű véleménycikkben a Globalist nevű magazin két szerzője arról ír: Orbán kihasználja a „hiszékeny magyarok” „látens antiszemitizmusát és romagyűlöletét”, hogy „örökre” hatalmon maradhasson.

2023. augusztus 21. 12:33

Gesztust kellene gyakorolni a NATO-nak, és ki kellene vonulnia Magyarországról – állítja Alexei Bayer és Stephan Richter, a The Globalist című magazin két szerzője. A cikk szerint Orbán Viktor már régóta úgy viselkedik, mint egy „mini-Putyin”, a magyar miniszterelnök szerintük

kihasználja a magyarok „látens antiszemitizmusát és romagyűlöletét”, hogy „örökre” hatalmon maradhasson.

Azt is hozzátették, hogy a magyar miniszterelnök egy „Putyin-féle” kleptokráciát alakított ki, amelyben a körülötte lévő, szűk körhöz tartozó „cimborái” kapnak jutalmakat. A cikk írói szerint, amennyiben Magyarországot kitennék a NATO-ból, akkor az „kijózanítaná” a „túlságosan hiszékeny” magyarokat, akik Orbán Viktort támogatják. Ugyanis a magyarok emlékeznek arra, hogyan verték le a szovjetek az 1956-os forradalmat – írják.

Ezt is ajánljuk a témában

Hozzáteszik, hogy Jurij Andropov volt a magyarországi szovjet nagykövet a forradalom leverése alatt, aki később a KGB vezetője lett, így végső soron Vlagyimir Putyin „főnöke” is volt, amikor a jelenlegi orosz elnök a kommunista titkosszolgálatnál dolgozott. Bayer és Richter szerint a magyarok nem szeretnék, ha megismétlődnének a Bucsában, a Mariupolban és más városokban elkövetett háborús bűnök a saját településeiken. 

Az ezt követően „az Orbán-rák kimetszéséről” elmélkedő szerzők szerint

az „örökké önző, köpönyegforgató és önmagát dicsőítő” Orbánt arra kellene kényszeríteni, hogy ne lehessen egyszerre „Putyin haverja” és NATO-tag,

miközben még az EU-tól is kap forrásokat. A Globalist szerzői azt követelik, hogy a NATO kényszerítő erejével vissza kell vezetni a „nyugathoz”, amennyiben pedig ez nem sikerül, akkor a választóknak kell elküldeniük a magyar miniszterelnököt „pakolni”.

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. augusztus 22. 12:02
"Gesztust kellene gyakorolni a NATO-nak, és ki kellene vonulnia Magyarországról" ... végre egy jó ötlet... vissza se jöjjenek
anna bolena
2023. augusztus 22. 09:39
Hitler népe csak nem fér a bőrébe. Minden rosszat Germánia hozott Európára és a világra.
Martell 2
2023. augusztus 21. 23:25
Elmebetegek, Orbánt antiszemitának és cigányellenesnek nevezni :))))
B_kanya
2023. augusztus 21. 18:56
"szutykok 2023. augusztus 21. 15:05 Újabb sikersztori a zsebdiktátor putrijában.DD" És íme a "zorbáni" cigányellenesség... Okos szutyok :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!