Az Egyesült Államok hivatalosan is jóváhagyta az Abrams harckocsik Ukrajnába történő szállítását

2023. augusztus 07. 22:43

„Most már csak el kell jutniuk Európába, majd Ukrajnába” – közölte az amerikai haderő beszerzési vezetője.

2023. augusztus 07. 22:43
A U.S. Army M1A1 Abrams tank, photographed with mine roller mounted, as they will be delivered to Ukraine.

Az Egyesült Államok által Ukrajnának biztosított Abrams harckocsik első tételének szállítását a hétvégén jóváhagyták, a tankok kora őszig meg is érkezhetnek Ukrajnába – tájékoztatott a CNN.

Most már csak el kell jutniuk Európába, majd Ukrajnába,

a velük járó összes dologgal együtt. Lőszer, pótalkatrészek, üzemanyag-ellátó berendezések, javító létesítmények. Tehát nemcsak a tankokról van szó, hanem a teljes csomagról, ami hozzájuk tartozik. Ez még mindig folyamatban van” – közölte Doug Bush, az amerikai haderő beszerzési vezetője.

A CNN emlékeztetett arra, hogy az Egyesült Államok májusban kezdte meg az ukrán harckocsizók kiképzését az Abrams tankokra Németországban. A 31 darab, Ukrajnának szánt harckocsi több hónapos felújításon esett át.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MATTHIAS MERZ / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. augusztus 10. 07:47
"Az Egyesült Államok hivatalosan is jóváhagyta az Abrams harckocsik Ukrajnába történő szállítását" Senki nem számíthatott másra..! A zsidó-szervilis USA nyitott könyv a világ előtt! Számítani lehet rájuk! Mindig végrehajtják a zsidó utasításokat, de ez így van rendjén! Az ágyútöltelékeknek nem feladata az elemzés, gondolkodás..!
Reszelő Aladár
2023. augusztus 08. 08:26
Felteszem csak jövő tavasszal vetik már csak be, mert mi van ha ezek nem bírják az orosz telet? Az ukránoknam így már csak a következő 7-9 hónapot kell kibírniuk és akkor végre beülhetnek a csodafegyverekbe. Csak legyen hozzá elég tiszta kerozin, meg cserealkatrész, meg karbantartó és mind tartsák be az előírásokat.
Zolotarjov
2023. augusztus 08. 08:03
https://youtube.com/shorts/T8FX9qRR4Og?feature=share
proctor
2023. augusztus 08. 07:32
A Piszkos háborúk (Dirty Wars film) egy olyan Amerika lelkéért és lelkiismeretéért kiáltott csatakiáltás, amelynek létezéséről kevesen tudunk. https://www.imdb.com/title/tt2532528/ https://videa.hu/videok/film-animacio/dirty-wars-2t00uH44vph0ddps
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!