Újabb FBI-dokumentum bizonyítja, Bidenék nyakig benne vannak az ukrán korrupciós ügyben

2023. július 21. 12:09

Az amerikai elnök családja kétszer ötmillió dollárnyi kenőpénzt fogadott el Mikola Zlocsevszkitől, az ukrán Burisma energetikai vállalat vezérigazgatójától.

2023. július 21. 12:09
null

Chuck Grassley republikánus szenátor hozta nyilvánosságra az FBI azon iratait, melyben az áll, hogy Joe Biden amerikai elnök és családja, elsősorban fia, Hunter Biden súlyos kenőpénzeket fogadott el egy ukrán nagyvállalattól. A most megjelent iratok egy 2020-as vizsgálat során készültek, ezekből kiderült, hogy az elnök és famíliája kétszer ötmillió dollárt fogadott el az ukrán Burisma energetikai óriáscég vezérigazgatójától, Mikola Zlocsevszkitől.

Az egyik ötmillió az egyik Bidennek, a másik a másik Bidennek ment”

– jelezte az informátor, aki nem nevezte meg a két személyt, ám korábban a sajtóban megjelent korábban, az ukrán bizniszben Joe Biden amerikai elnök és fia, Hunter Biden vett részt. 

Az amerikai nyomozót az informátort nagyon megbízható forrásnak titulálta. Hunter Biden korábban az ominózus ukrán cégben is benne volt, mint az igazgatótanács tagja. Joe Biden, még az Obama-érában alelnökként rendszeresen járt Ukrajnában. Az FBI nem cáfolta az iratokban szereplő információkat, de elítélték, hogy Grassley kiszivárogtatta azt. 

A nyitóképen Joe Biden és Hunter Biden. Fotó: Nicholas Kamm / AFP

 

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2023. július 22. 10:37
Nem a szar büdös, hanem aki kiszivárogtatja.
ottoka-0
2023. július 21. 20:01
ebbe sokan belebukhatnak.
Namond
2023. július 21. 17:42
Biden amerikai elnök és családja kezében dollár mágnes van. Nem tehetnek róla, hogy a pénz - ha dollár - vonzódik hozzájuk.
nempolitizalok-0
2023. július 21. 17:21
Az egész ukrajnak háború erről szól. Az USA háttérhatalma utasítja európai cselédeit és az eukrán maffiával együtt lenyelik a hatalmas pénzeket. Persze a mellé vegyék meg a gabonát is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!